Οι πινελιές των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτών Θέρμης-Τριαδίου και Βασιλικών που ομόρφυναν το Μονοπήγαδο (φωτο) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι πινελιές των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτών Θέρμης-Τριαδίου και Βασιλικών που ομόρφυναν το Μονοπήγαδο (φωτο)


//Ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση έγινε την Κυριακή 22 Μαΐου στο Μονοπήγαδο, μία αμιγώς ποντιακή κοινότητα του δήμου Θέρμης, η εκδήλωση για την 103η επέτειο από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο και επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας.

Η Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης Τριαδίου και η Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Βασιλικών ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονοπηγάδου Τάκη Μπατατόλη, λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης προχώρησαν σε εθελοντική δράση στο χώρο του Μουσείου Μονοπηγάδου όπου έβαψαν τα παράθυρα και την είσοδο του Λαογραφικού Μουσείου και καθάρισαν περιμετρικά το χώρο ώστε να είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τις χθεσινές εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία όλων και ιδιαίτερα τον καθοδηγητή αυτής της δράσης που δεν είναι από το φίλο και μέλος της Ομάδας μας - Επαγγελματία Ελαιοχρωματιστή Άρη Βουρτσιάδη.
Ευχαριστούμε επίσης την Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Φανή Χατζηδημητρίου για την προσφορά της σε χρώματα και πινέλα καθώς και για τη συμμετοχή της στη δράση μας.

Συνεχίζουμε με νέες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα
Aris Bourtziadis
Εθελοντική Δράση Πολιτών θέρμης - Τριαδίου
Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Βασιλικών