Με μια όμορφη εκδήλωση χορού στο κλειστό γήπεδο Ν. Ρυσίου μας αποχαιρετούν τα Τμήματα Ρυθμικής του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Με μια όμορφη εκδήλωση χορού στο κλειστό γήπεδο Ν. Ρυσίου μας αποχαιρετούν τα Τμήματα Ρυθμικής του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης


 
//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού  Κέντρου Θέρμης

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένας συνδυασμός γυμναστικής με χορό, και είναι ένα αποκλειστικά γυναικείο Ολυμπιακό αγώνισμα.

Θεωρείται το πλέον κατάλληλο άθλημα για κορίτσια μικρής ηλικίας καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, και να αποκτήσουν αρμονία, χάρη και έκφραση στην κίνηση.

Τα τμήματα του δήμου μας (Θέρμης, Νέας Ραιδεστού και Νέου Ρυσίου )σας αποχαιρετούν και φέτος με μία όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ν. Ρυσίου.
 
Οι μικρές μας αθλήτριες θα παρουσιάσουν τις προσπάθειες τους μέσα από ένα συγκεκριμένο ασκησιολόγιο με συνοδεία μουσικής.

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο ξεκούραστο καλοκαίρι και σας περιμένουμε πάλι με γεμάτες μπαταρίες να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο ταξίδι στη γυμναστική!!!!!

Οι προπονήτριες 
Κωνσταντινίδου Ιωάννα
Κόντα Μαρία