Το τρίγωνο της Αλάσκας που «εξαφανίζει» ανθρώπους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το τρίγωνο της Αλάσκας που «εξαφανίζει» ανθρώπους



Η ιστορία του τριγώνου των Βερμούδων με τους μύθους, τους θρύλους και τα μυστήρια που το συνοδεύουν είναι λίγο πολλοί γνωστή στους περισσότερους.
Γνωρίζατε, ωστόσο, ότι υπάρχει ακόμη ένα, εξίσου, τρομακτικό και μυστήριο τρίγωνο;

Μέσα στην ανέγγιχτη ομορφιά του ποικιλόμορφου τοπίου της Αλάσκας, λοιπόν, ένα μυστήριο πλανάται για αρκετά χρόνια. Εδώ, λοιπόν, οι άνθρωποι φαίνεται να εξαφανίζονται με τρομερά υψηλά ποσοστά -σύμφωνα με τους LA Times κατά μέσο όροι οι 5 στους 1.000- με ένα μεγάλο μέρος του κράτους να έχει χαρακτηριστεί ως το «τρίγωνο των Βερμούδων» της Αλάσκας.

Τα αεροπλάνα πέφτουν, οι πεζοπόροι εξαφανίζονται και οι τουρίστες της περιοχής φαίνεται να χάνονται στο αχανές και παρθένο σκηνικό της. Το τρίγωνο της Αλάσκας εκτείνεται σε τέσσερις από τις πολιτείες της Αλάσκας, περιλαμβάνοντας μια μεγάλη έκταση γης από το Juneau και το Yakutat στα νοτιοανατολικά, την οροσειρά Barrow στα βόρεια και το Anchorage στο κέντρο του κράτους.



Ακόμη και η γηγενής φυλή της Αλάσκας, Tlingit, τα μέλη της οποίας που ζουν κοντά στο Juneau, έχει ενσωματώσει αυτό το περίεργο μυστήριο στη θρησκευτική της κουλτούρα.

Πιστεύουν ότι ένα κακό πνεύμα που ονομάζεται Kushtaka, μια διασταύρωση ενός άνδρα και μιας ενυδρίδας, αιχμαλωτίζει ανθρώπους -κυρίως γυναίκες και παιδιά- που έχουν χαθεί, οδηγώντας τους με ψεύτικα κλάματα και κραυγές μακριά στη σφαίρα του για να μην τους ξαναδεί ποτέ κανείς, με σκοπό να τους πνίξει και να κλέψει το ανθρώπινο πνεύμα τους.

Κακά πνεύματα ή όχι, το ποσοστό των ατόμων που αναφέρθηκαν παραπάνω ότι αγνοούνται στην Αλάσκα είναι σχεδόν διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου. Και ενώ πολλές περιπτώσεις αφορούν σε δραπέτες ή άτομα που επιστρέφουν στο σπίτι τους, η Αλάσκα έχει, επίσης, το υψηλότερο ποσοστό αγνοουμένων που δεν βρέθηκαν ποτέ.