Επιτυχία πρωτιάς και φιλική συνάντηση είχε στο μενού η εβδομάδα που πέρασε για την Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επιτυχία πρωτιάς και φιλική συνάντηση είχε στο μενού η εβδομάδα που πέρασε για την Ένωση Σκακιστών Δήμου Θέρμης



//Aνακοίνωση της Ένωσης σκακιστών Δήμου Θέρμης


ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Την Πρώτη Θέση στις γυναίκες κατέλαβε η αθλήτρια της ΕΣΔΘ, Μπεκιάρη Αγγελική στο β΄ γκρουπ του 13ου διεθνούς τουρνουά που διοργάνωσαν οι σκακιστικοί σύλλογοι Τριανδρίας στο ξενοδοχείου Φιλίππειον από 26-30 Απριλίου. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Αθλητή και προπονητή Αντώνη Βραγοτέρη.

Παίχτηκαν 7 γύροι με δύο διπλούς, πράγμα που έκανε το τουρνουά ακόμη δυσκολότερο. Η μικρή Αγγελική κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην Γενική της κατηγορίας της " κάτω των 10".

Ο μέσος όρος των αντιπάλων της ήταν τα 31,7 έτη! Με μεγαλύτερο ηλικιακά παίχτη που ήταν στα 57 έτη κα μόνο έναν μικρότερό της κατά ένα έτος!

Στο συγκεκριμένο γκρουπ αγωνίστηκαν και οι αθλητές του συλλόγου μας Μακρόπουλος Ανδρέας, ο οποίος είναι νεοφώτιστος καταλαμβάνοντας στην γενική την 6η θέση ισοβαθμώντας στην τρίτη με 5/7, επίσης αγωνίστηκε και ο νεοφώτιστος " έφηβος" του συλλόγου μας μόλις στα εξήντα επτά! του Στύλος Ιωάννης.

Στο Α΄γκρουπ αγωνίστηκε ο Αθλητής μας Λάζος Ιωάννης.


👉ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ Δ. ΘΕΡΜΗΣ


Έγινε στης 30/4/2022 φιλική συνάντηση των αρχάριων τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου μας στην Περαία, συμμετείχαν αθλητές μας από τα αντίστοιχα τμήματα της Θέρμης και της Περαίας.

Παρακολουθήσαμε ενδιαφέρουσες παρτίδες μεταξύ των αθλητων-τριων του συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών αλλά και τα τους μικρούς αθλητές μας που "θυσίασαν" το 3ήμερο της πρωτομαγιάς για να συμμετάσχουν στην γιορτή του συλλόγου μας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους σχολικούς αγώνες της ανατολικής Θεσσαλονίκης που θα γίνουν στα εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη το επόμενο το σαββατοκύριακο 7&8 Μάϊου.