Ζώδια: Αυτές είναι οι κρυφές αδυναμίες τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ζώδια: Αυτές είναι οι κρυφές αδυναμίες τουςΚάθε άνθρωπος έχει τα δυνατά και τα αδύνατά του σημεία, τα οποία πολλές φορές προσπαθεί να κρύψει. Αυτό ίσως να συσχετίζετε με το τι ζώδιο είναι.

Ποια είναι όμως αυτά που κρατάει βαθιά μέσα του;

Κριός

Ο Κριός φοβάται. Δείχνει ατρόμητος αλλά στην πραγματικότητα τρέμει να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι είναι τρομαγμένος.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα κάνει τα πάντα για να κρύψει τη λύπη και τη στεναχώρια του. Χαμογελά συνεχώς για να μην κλάψει και καταλάβουν οι άλλοι ότι είναι ευαίσθητος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν θέλουν κανείς να ξέρει πως πληγώθηκαν ερωτικά, οπότε βγαίνουν, πίνουν, ξενυχτάνε και το παίζουν κουλ για να μην δείχνουν πως πονάνε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σιχαίνεται την ανασφάλεια. Ξέρει να κρύβει καλά την ευάλωτη φύση του και πάντα το καταφέρνει.

Λέων

Ο Λέων είναι μέσα στην ανασφάλεια αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το δείξει. Αντιθέτως θα το παίξει δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση παρότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν θέλει με τίποτα να εκτεθεί. Δεν θα αφήσει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά του και θα προτιμήσει να βασανίζεται μόνος.

Ζυγός 

Ο Ζυγός είναι περήφανος και δεν θέλει να δείξει ότι πληγώθηκε επειδή φοβάται μήπως χαλάσει η σχέση του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ζηλεύει αφάνταστα αλλά ποτέ δεν το παραδέχεται. Θα κάνει πως ενδιαφέρεται για κάτι, αλλά στην ουσία νευριάζει και μέσα του βράζει.

Τοξότης

Μπορεί ο Τοξότης να είναι έξω καρδιά, ωστόσο όταν θυμώνει και έχει νεύρα δεν θέλει να το δείχνει.

Αιγόκερως 

Ο Αιγόκερος δεν μπορεί να καταβάλλεται από αμφιβολίες. Και αν συμβεί κάτι τέτοιο απλώς δεν θέλει να το δείξει.

Υδροχόος

Κάνει ότι σε κοιτάζει, ότι σου μιλάει και δείχνει να συμμετέχει αλλά στην πραγματικότητα το μυαλό του ταξιδεύει αλλού. Ο Υδροχόος δεν θέλει κανείς να ξέρει πότε ενδιαφέρεται πραγματικά και πότε όχι για κάτι.

Ιχθύς

Μπορεί να πιστεύουμε ότι ο Ιχθύς είναι καλοπροαίρετος ωστόσο μπορεί να γίνει εύκολα κακεντρεχής. Απλώς θα το κρύψει καλά.

in.gr