Απίστευτο! Ομογενής δεν κατάφερε να δωρίσει 1 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο Σερρών επειδή ήθελε να διαχειριστεί ο ίδιος τα χρήματα!! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απίστευτο! Ομογενής δεν κατάφερε να δωρίσει 1 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο Σερρών επειδή ήθελε να διαχειριστεί ο ίδιος τα χρήματα!!Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας από τον περιφερειακό σύμβουλος Σερρών, Αποστόλη Αρβανίτη.
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι Έλληνας ομογενής ήθελε να δωρίσει ένα εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης για τη δημιουργία αιμοδυναμικού εργαστηρίου, όμως τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς βρήκε αρκετά εμπόδια.

Ο συγκεκριμένος ευρισκόμενος στην χώρας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του έσωσαν την ζωή.
 
Μόνο που μόλις έγινε γνωστή η πρόθεσή του άρχισαν τα εμπόδια, καθώς κάποιοι ήθελαν το αιμοδυναμικό αυτό εργαστήριο να φτιαχτεί σε άλλο νομό, ενώ αντιδρούσαν και στην διαχείριση των χρημάτων από τον ίδιο άνθρωπο.

Έτσι, η δωρεά ουδέποτε ολοκληρώθηκε και το έργο δεν έγινε ποτέ.