Ο δημιουργός του Squid Game ετοιμάζει νέα «πολύ πιο βίαιη» ταινία από τη σειρά του Netflix - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο δημιουργός του Squid Game ετοιμάζει νέα «πολύ πιο βίαιη» ταινία από τη σειρά του Netflix



Η ταινία με προσωρινό τίτλο «Killing Old People Club» θα βασίζεται σε βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο.

Ο δημιουργός του «Squid Game», Hwang Dong-hyuk, δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο «βίαιο» πρότζεκτ του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια του MIPTV φεστιβάλ στις Κάννες, την περασμένη Δευτέρα 4 Απριλίου, ο Hwang δήλωσε ότι εργάζεται σε μια νέα ταινία με προσωρινό τίτλο «Killing Old People Club» ή «Κ.Ο. Club»

Μαθαίνουμε ότι ο Hwang έχει γράψει ήδη μια πρώτη σύνοψη της ταινίας 25 σελίδων και όπως είπε «θα είναι πιο βίαιο από το Squid Game». Σύμφωνα με το Variety, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης και σεναριογράφος δήλωσε ότι το επερχόμενο πρότζεκτ θα είναι ακόμα ένα «αμφιλεγόμενο φιλμ» από εκείνον το οποίο βασίζεται μάλιστα σε βιβλίο του Ιταλού συγγραφέα και φιλόσοφου, Ουμπέρτο Έκο.



Ο Hwang δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πλοκή, ωστόσο αστειευόμενος ανέφερε ότι μπορεί να χρειαστεί «να κρύβεται από τους ηλικιωμένους» μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

Στο ίδιο φεστιβάλ, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης μίλησε επίσης για τη συνάντηση και τον έπαινο από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον οποίο είχε γνωρίσει στο μεσημεριανό γεύμα των βραβείων AFI τον περασμένο μήνα.

«Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μου είπε: "Είδα ολόκληρη τη σειρά σου σε τρεις μέρες και τώρα θέλω να σου κλέψω τον εγκέφαλο!"», είπε ο Hwang ενθουσιασμένος. «Ήταν σαν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που πήρα ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι ο κινηματογραφικός μου ήρωας. Μεγάλωσα βλέποντας τις ταινίες του».