Πασχαλινά δώρα στα παιδιά και το προσωπικό του Παιδικού Χωριού SOS το Πλαγιάρι από το δήμαρχο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πασχαλινά δώρα στα παιδιά και το προσωπικό του Παιδικού Χωριού SOS το Πλαγιάρι από το δήμαρχο Θέρμης



Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με αφορμή τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Μαζί του ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας, Στέλιος Αποστόλου και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Αργύρης Μωραΐτης.

Ο δήμαρχος Θέρμης μοίρασε πασχαλινά δώρα στα παιδιά και το προσωπικό του Παιδικού Χωριού και συνομίλησε με το διευθυντή Άκη Δρεπανίδη.

Ο κ. Παπαδόπουλος συνεχάρη τους υπεύθυνους του Παιδικού Χωριού SOS για το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελούν και τους διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι ο δήμος Θέρμης θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Θέρμης έχει υιοθετήσει και καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα μίας από τις κατοικίες του Παιδικού Χωριού SOS, με κόστος περίπου 15.000 ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα ο δήμαρχος Θέρμης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι άνοιξε για μία ακόμη φορά την αγκαλιά του και φιλοξενεί το τελευταίο διάστημα οκτώ παιδιά και τρεις μητέρες από τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας, συγχαίροντας τόσο το διευθυντή της Δομής όσο και το προσωπικό για την εξαίρετη πρωτοβουλία τους.