Μπουρλά-Pfizer: Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια αναμένουμε εμβόλια για τον καρκίνο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μπουρλά-Pfizer: Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια αναμένουμε εμβόλια για τον καρκίνο



Αν και ο ιός θα υπάρχει μαζί μας τα επόμενα χρόνια, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω».


Αυτό δήλωσε ο δρ. Albert Bourla, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, με τίτλο «New Realities» που πραγματοποιείται στους Δελφούς από 6 έως 9 Απριλίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.



Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Bourla «έχουμε τα όπλα, όπως είναι τα καινούρια εμβόλια» και πρόσθεσε πως «στόχος να έχουμε ένα εμβόλιο που θα κρατάει για έναν χρόνο, ενώ τα μέτρα θα χαλαρώσουν, γιατί η κοινωνία τα ζητάει επιτακτικά, καθώς έχουμε θεραπείες, που προκαλούν την αλλαγή του παιχνιδιού. «Όλα αυτά θα μας δώσουν τη ζωή μας πίσω αυτή τη χρονιά», δήλωσε.

Παράλληλα τόνισε πως «τα επόμενα 1-2 χρόνια είναι πιθανόν να βρούμε εμβόλια για άλλες αρρώστιες με τη χρήση της τεχνολογίας mRNA. Μέσα στα επόμενα 3 χρόνια μπορούμε να αναμένουμε εμβόλια για τον καρκίνο και στα επόμενα 2 χρόνια εμβόλια για άλλες ασθένειες» και συμπλήρωσε ότι «Μόνο στην τεχνολογία mRNA σε δύο χρόνια αποκτήσαμε εμπειρία δεκαετίας, γεγονός που θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες εφαρμογές» τόνισε, επισημαίνοντας τις «αλλαγές που σημειώθηκαν στον τρόπο που πραγματοποιούνται οι κλινικές έρευνες»

Thestival