Μη πλύνετε ακόμη το αυτοκίνητο.... Ερχεται άλλη μια λασποβροχή αύριο Πέμπτη 7/4 – Ο καιρός στη Θέρμη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μη πλύνετε ακόμη το αυτοκίνητο.... Ερχεται άλλη μια λασποβροχή αύριο Πέμπτη 7/4 – Ο καιρός στη Θέρμη



Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο, Πέμπτη (07.04.2022). Αυξημένη θα είναι η σκόνη από την Αφρική. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): 

Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας και βαθμιαία αίθριος.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά αφρικανικής σκόνης και οι συγκεντρώσεις της θα είναι αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια και όπου θα φτάσει τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου και στις υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός για αύριο στη Θέρμη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις προμεσημβρινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 βαθμούς η χαμηλότερη σε Λιβάδι και Περιστερά έως 17 βαθμούς Κελσίου στη Θέρμη και τις γύρω Κοινότητες.
Ανοδος θερμοκρασίας από την Παρασκευή.

Δείτε αναλυτικά τον καιρό στο Δήμο Θέρμης για τις επόμενες 4 ημέρες με αυτόματη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο εδώ: