Βασιλικά: Επείγουσα έκκληση βοηθείας για τον μικρό Ιωσήφ που αγωνίζεται για την ζωή του! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Επείγουσα έκκληση βοηθείας για τον μικρό Ιωσήφ που αγωνίζεται για την ζωή του!


Με βάση τις εκτιμήσεις των γιατρών το ποσό που θα χρειαστεί κυμαίνεται από 250.000 έως 500.000€

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μόλις ενός έτους Ιωσήφ, καθώς πρόσφατα διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στο θώρακα - νεοροβλάστωμα- , ο οποίος έχει εξαπλωθεί στο μυελό των οστών και στα κόκκαλα. 


Ο Ιωσήφ Γεννήθηκε στην Αγγλία, ο πατέρας του είναι Πολωνός ενώ η μητέρα του Αννα είναι από τα Βασιλικά του Δ.Θέρμης. Στις 13 Φεβρουαρίου θα γυρνούσε στην Ελλάδα για να μεγαλώσει στα Βασιλικά όπως μεγάλωσε η μητέρα του... Μία γενετική μετάλλαξη όμως είχε άσχημα σχέδια για αυτούς... Με έναν υψηλό πυρετό το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πολωνία και διαγνώστηκε νευροβλάστωμα σταδίου 4, το οποίο έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών κ τα οστά του. Εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο Ιωσήφ, ο οποίος έχει υποβληθεί σε 6 κύκλους χημειοθεραπειών και το παρόν διάστημα αναρρώνει για να υποβληθεί σε επόμενο. 



Σύντομα θα πρέπει να εισαχθεί σε επίπονο και πολύωρο χειρουργείο με σκοπό την αφαίρεση του όγκου που απειλεί τη ζωή του ενώ στη συνέχεια κρίνεται αναγκαία η υποβολή του σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

Αμέσως μετά είναι απαραίτητο να μεταβεί στην Αμερική για να ακολουθήσει εξειδικευμένη θεραπεία με σκοπό την εξάλειψη και μη επανεμφάνιση της σπάνιας και επιθετικής νόσου. Το συνολικό ποσό που απαιτείται για την στοχευμένη θεραπεία είναι υπέρογκο και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί χωρίς την άμεση κινητοποίηση όλων μας!

Ο μικρός Ιωσήφ παλεύει καθημερινά με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στη νόσο και μας καλεί να σταθούμε στο πλευρό του! Είναι μόλις 12 μηνών και βρίσκεται αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής! Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στον μικρό μας μαχητή το υγιές μέλλον που του αξίζει! Ακόμη και η πιο μικρή κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά!

Περισσότερα για τον μικρό Ιωσήφ: facebook.com/forjoseph18/

Μέχρι την ανακοίνωση τραπεζικών λογαριασμών για δωρεές μπορείτε να καταθέτετε την αγάπη σας μέσω της σελίδας του οργανισμού "Πράξη Αγάπης" που μπορείτε να δείτε εδώ 



Σχετικά έγγραφα: