Το απλό κόλπο για να προσθέσετε γεύση στον καφέ σας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το απλό κόλπο για να προσθέσετε γεύση στον καφέ σας



Ένα απολαυστικό φλιτζάνι καφέ μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια αξιοπρεπή μέρα και μια υπέροχη μέρα. Ο καφές είναι ένα σημαντικό μέρος του πρωινού τελετουργικού, τουλάχιστον για τους περισσότερους, με το 70% των Αμερικανών να πίνει καφέ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και ένα τεράστιο 62% να απολαμβάνει τον καφέ του καθημερινά.

Επιπλέον, σύμφωνα με το tastingtable.com, το 89% των ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες φτιάχνουν τον καφέ τους στην άνεση του σπιτιού τους και από αυτούς μόνο στο 21% απολαμβάνει τον καφέ του black, δηλαδή εντελώς σκέτο.

Αν ανήκετε κι εσείς στην πλειοψηφία που απολαμβάνει τον καφέ του με ένα twist, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το απλό κόλπο παρακάτω που με πολύ έξυπνο τρόπο θα δώσει γεύση στον καφέ σας. Σύμφωνα με το Pure Wow και το Reddit, μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη και μπαχαρικά απευθείας στο κατακάθι του καφέ σας πριν ετοιμάσετε την πρωινή κούπα καφέ και το αποτέλεσμα θα είναι απλά φανταστικό.

Μάλιστα, το Pure Wow αναφέρει ότι αν θέλετε να προσθέσετε τη γλυκιά και μυρωδάτη γεύση της κανέλας στον καφέ σας, είναι τόσο εύκολο όσο να πασπαλίσετε λίγο από αυτό το ζεστό μπαχαρικό ακριβώς πάνω από τη σκόνη και στη συνέχεια να παρασκευάσετε τον καφέ σας κανονικά. Το Old Coffee Pot εξηγεί ότι μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε κανέλα στο μύλο του καφέ -στην περίπτωση που έχετε- όταν αλέθετε τους κόκκους του καφέ σας για δυνατά αποτελέσματα.

Αν σας αρέσει η γεύση της ζάχαρης στον καφέ σας, το Sip Coffee House συνιστά να προσθέσετε καστανή ζάχαρη αντί για λευκή στη σκόνη καφέ σας, επειδή η καστανή ζάχαρη διαλύεται πιο εύκολα καθώς παρασκευάζεται ο καφές σας.

Αυτό που θα λατρέψετε πραγματικά σε αυτό το κόλπο είναι ότι μπορείτε να πειραματιστείτε για να δημιουργήσετε τη γεύση του καφέ που είναι τέλεια για τον ουρανίσκο σας. To Home Grounds μοιράζεται ότι μπορείτε να προσθέσετε οτιδήποτε, από λάδι καρύδας μέχρι εκχυλίσματα, τζίντζερ και ξύσμα λεμονιού για να φτιάξετε ένα πραγματικά απολαυστικό πρωινό ρόφημα.