Γεμιστά αυγά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γεμιστά αυγά



Για το τραπέζι της Ανάστασης


Υλικά
10 αυγά
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1 κ. γλ. μουστάρδα
2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ. σ. κέτσαπ
Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.
Βήμα 3
Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.

Newsbeast