Γεμιστά αυγά
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9KDGvAIZXIflZ2RfvCRCJdZ0uwaPoEg5BDb0iuDSfJFIwKVSMmMLkCSkwEAtVcY6gIhhIqh9y3cA4-M-9rnewTknRT-qoj5GXh6zqE8Srj6n2wLIF_e4xTk27V_ABwcHvz4Zp-q2cGJv4iSsoviSFk6Gqwkdp1P82stL1-fmTi_gf4-0FDwD7KHgy/s16000/augo.webp)
Για το τραπέζι της Ανάστασης
Υλικά
10 αυγά
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1 κ. γλ. μουστάρδα
2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ. σ. κέτσαπ
Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.
Βήμα 3
Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.
Newsbeast
![](https://1.bp.blogspot.com/-m6KvD0_5kUg/X-Tj22xXvZI/AAAAAAABHpw/Uaz0JAAgKR0nQuI7e7VrDW56obCYBaPTwCLcBGAsYHQ/s320/MA8HTEIA_GIF%255B1%255D.gif)