Φωτογραφίες που φαίνονται σαν ψεύτικες αλλά είναι εντελώς αληθινές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φωτογραφίες που φαίνονται σαν ψεύτικες αλλά είναι εντελώς αληθινές



Η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία

Όλοι σερφάρουμε στο διαδίκτυο κατά καιρούς και συναντάμε μια φωτογραφία που πιστεύαμε ότι δεν μπορούσε να είναι αληθινή. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που σίγουρα φαίνονται ψεύτικες, αλλά στην πραγματικότητα είναι 100% αληθινές. Αυτές οι φωτογραφίες θα σας κάνουν να σηκωθείτε και να παρατηρήσετε πόσο παράξενος μπορεί να είναι ο κόσμος μας


Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες που φαίνονται ψεύτικες αλλά είναι εντελώς αληθινές και πείτε μας τη γνώμη σας.
τέλεια οπτική ψευδαίσθηση


Αν και αυτό μοιάζει με ένα μπαλόνι με γρασίδι, είναι στην πραγματικότητα εντελώς επίπεδο. Αυτό το σχέδιο έγινε έξω από το Δημαρχείο του Παρισιού και θα απαιτήσει λίγη προσοχή γιατί με την πρώτη ματιά μοιάζει με κάτι εντελώς διαφορετικό.


Ένας άγιος στα ασπρόμαυρα


Αν και αυτό μοιάζει με συνδυασμό δύο φωτογραφιών, αυτή η εικόνα επιτεύχθηκε στην πραγματικότητα βάζοντας τη γυναίκα να κάνει μακιγιάζ και να χρωματίσει το παλτό της για να έχει ένα ασπρόμαυρο θέμα. Εάν καταφέρετε να κάνετε λεπτομερέστερα την εικόνα καλύτερα, μπορείτε να δείτε πώς ο λαιμός της έχει μια ροζ γροθιά όπου έτρεχε το μακιγιάζ.


Αυτός ο περίεργος ηλεκτρικός στήλος


Αυτός ο στύλος καταστράφηκε από πυρκαγιά στη Ρωσία.
Ο στύλος δεν επιπλέει στον αέρα, αλλά υποστηρίζεται από καλώδια ρεύματος στα οποία είναι ακόμα συνδεδεμένος.


Παραθαλάσσιο κρουαζιερόπλοιο


Ενώ φαίνεται ότι κάποιος διασκεδάζει λίγο στο Photoshop, το πλοίο κάθεται πραγματικά σε αυτόν τον γκρεμό. Πρέπει όμως να διευκρινιστεί ότι το πλοίο δεν είναι προσαραγμένο. Στην πραγματικότητα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο φτιαγμένο για να μοιάζει με πλοίο στη Νότια Κορέα.
τι στοιχειωτική σκηνή


Ενώ αυτό φαίνεται ότι κάποιο είδος τέρατος πρόκειται να επιτεθεί στους χαρούμενους επισκέπτες της παραλίας, στην πραγματικότητα είναι ένα μάτσο φύκια που μπορεί να δει κανείς στο επερχόμενο κύμα.


Αυτό το παράξενο δάσος


Αυτό είναι γνωστό ως το στραβό δάσος στη Δυτική Πομερανία της Πολωνίας. Το δάσος έχει περισσότερα από 400 λυγισμένα πεύκα.


Ενα ιπτάμενο πλοίο


Αν και αυτό φαίνεται ψεύτικο επειδή φαίνεται ότι το σκάφος επιπλέει στην κορυφή του νερού, η πραγματικότητα είναι ότι απλώς βρίσκεται σε μερικά από τα πιο καθαρά νερά που έχει δει ποτέ κανείς. Λόγω αυτού και η αντανάκλαση του ήλιου δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται στον αέρα.


Απίστευτη αμμοθύελλα στην Αυστραλία


Αποδεικνύεται ότι αυτό που μοιάζει με κύμα μπύρας που κατευθύνεται προς την ακτή είναι στην πραγματικότητα μια γιγάντια αμμοθύελλα. Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτόν τον αυστραλιανό παραλιακό δρόμο μετά από αυτό θα χρειαστούν πολλές παγωμένες μπύρες