Ευχές από την Κοινότητα Λειβαδίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ευχές από την Κοινότητα Λειβαδίου


//Ανακοίνωση της Κοινότητας Λειβαδίου Δήμου Θέρμης

Το φως της Αναστάσεως, που είναι το φως της χαράς και της ελπίδας, να φωτίζει τον νου και να θερμαίνει τις καρδιές όλων, ώστε να επικρατήσουν η αγάπη και η ειρήνη στον κόσμο, ιδιαίτερα στη μαρτυρική Ουκρανία, της οποίας οι κάτοικοι δοκιμάζονται και υποφέρουν από την πείνα, τα βασανιστήρια και τις εκτελέσεις σε έναν παράλογο, ανελέητο και εξοντωτικό πόλεμο.

Και ενώ σήμερα, ανήμερα του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής των Χριστιανών απανταχού της γης, γιορτής της αγάπης, της χαράς και της ειρήνης, θα έπρεπε να επικρατούν η ειρήνη, η αγάπη και η χαρά ανάμεσα στους ανθρώπους και τον κόσμο, στη Μαρτυρική Ουκρανία οι χριστιανοί αλληλοσκοτώνονται, χωρίς οίκτο και χωρίς έλεος! 
Σε αυτά τα φοβερά και αποτρόπαια οδηγούν η παρακμή των λαών, ο παραλογισμός και το κατάντημα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται χριστιανοί, πολιτισμένοι και καλλιεργημένοι! Μακάρι το φως της Αναστάσεως να φωτίζει τον νου και να θερμαίνει τις καρδιές όσων κρατούν στα χέρια τους τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων στην Οικουμένη.

Χρόνια πολλά στους Πασχάληδες, τις Πασχαλίε, τις Πασχαλίνες, τους Ανέστηδες, τις Αναστασίες που γιορτάζουν σήμερα, ανήμερα του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής των Χριστιανών απανταχού της γης.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ