Επίσκεψη του δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου στο ΚΔΑΠμεΑ του δήμου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου στο ΚΔΑΠμεΑ του δήμου




Επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με Αναπηρία “Αγκαλιάζω” του δήμου Θέρμης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενόψει των εορτών του Πάσχα.


Μαζί του ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας, Στέλιος Αποστόλου, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», Πασχάλης Αναγνώστου και η προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, Φανή Δομουχτσή.

Ο δήμαρχος Θέρμης μοίρασε πασχαλινά δώρα στα παιδιά και συνομίλησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ το οποίο τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Παπαδόπουλος τους ενημέρωσε για τους σχεδιασμούς τους οποίους κάνει ο δήμος σχετικά με τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενώ δεσμεύτηκε να επιλύσει άμεσα το πρόβλημα το οποίο προέκυψε με το ένα από τα δύο ειδικά μικρά λεωφορεία, με τα οποία μετακινούνται τα παιδιά. Δώρα, δικές τους ζωγραφιές και κατασκευές, προσέφεραν και τα παιδιά στον δήμαρχο.

Στο ΚΔΑΠμεΑ “Αγκαλιάζω”, φιλοξενούνται καθημερινά 38 παιδιά, σε δύο βάρδιες, πρωί και απόγευμα, τα οποία μένουν στο δήμο Θέρμης, αλλά και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού. συγκροτήματος. Τα παιδιά υποστηρίζονται από εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό συνολικά έντεκα ατόμων.