Άνοδος στον προκριματικό όμιλο Α΄ εθνικής για την Ενωση σκακιστών Δ.Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Άνοδος στον προκριματικό όμιλο Α΄ εθνικής για την Ενωση σκακιστών Δ.Θέρμης



//Ανακοίνωση της Ενωσης Σκακιστών Δ. Θέρμης.
  
Ο στόχος επετεύχθη, η ομάδα μας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με την ομάδα του ¨Σ.Α " Λευκός Πύργος" για το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας του πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Ε.Σ.Σ.Θ-Χ. Μετά την άρση των κριτηρίων καταλάβαμε την δεύτερη Θέση και κερδίσαμε την άνοδο στον προκριματικό όμιλο Α΄ εθνικής.

Η επιτυχία είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο φίλο και μέλος του συλλόγου μας Παπακώστα Δημήτρη που μας άφησε πολύ πρόωρα.

Συγχαρητήρια σέ όλα τα μέλη της ομάδος, ο καθένας από την θέση του βοήθησε να επιτευχθεί αυτό που από την αρχη φάνταζε λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Έξι νίκες και μόλις μία ήττα είναι ο απολογισμός της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας.

Η ενίσχυση της ομάδος με τον Βασίλη Σταυρακάκη και η συμμετοχή του Σωτήρη Πορφυριάδη στα κρίσιμα ματς έκανε την διαφορά.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Πορφυριάδης Σωτήρης, Σταυρακάκης Βασίλης ,Νικολόπουλος Δημήτρης, Λιάμος Αστέριος, Σταματιάδης Γεώργιος, Λάζος Γιάννης, Ερμείδης Παναγιώτης, Χαλατζιούκα Ελένη, Αλτινάκη Αγγελική, Μακρόπουλος Ανδρέας και Λιάμος Ευάγγελος.

Ακολουθεί ο πίνακας τελικής κατάταξης.





Και φωτογραφίες από τον τελευταίο γύρο με την ομάδα των Μουδανιών.










Είχα την χαρά να βρεθώ σήμερα αντιμέτωπος στην σκακιέρα με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Θ-Χ

Ακολουθεί η παρτίδα εν περιλήψη



👉Την επιτυχία θα την γιορτάσουμε με όλα τα μέλη του συλλόγου μας, προσεχώς και μόλις μας το επιτρέψει η άρση των μέτρων.