"Η ζωή είναι γυναίκα". Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα της γυναίκας με τραγούδια κρασί και λουλούδια! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

"Η ζωή είναι γυναίκα". Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα της γυναίκας με τραγούδια κρασί και λουλούδια!

 

"Η ζωή είναι γυναίκα",
μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα της γυναίκας με τραγούδια κρασί και λουλούδια!

Την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 18.30 στην Κεντρική πλατεία “Παραμάνα” στη Θέρμη, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας καθώς και με την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης.

Στην εκδήλωση θα παραστεί, μεταξύ άλλων, η γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Καλυψώ Γούλα, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό. Θα μιλήσει η διδάσκουσα του Α.Π.Θ. στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Όλγα Παντούλη με θέμα “Αγώνες και Αγωνίες των γυναικών σήμερα” και η αντιπρόεδρος της ΕΕΕΘ, πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ, Φανή Μπλιούμη η οποία θα μιλήσει για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Εκ μέρους του Τοπικού Κύκλου Νέων Τριλόφου θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Πανώρα.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος ενώ μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει μουσική βραδιά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες η οποία θα περιλαμβάνει τραγούδια από το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Τριχάκη, άφθονο κρασί και λουλούδια, καθώς και εκπλήξεις και ξεχωριστές παρουσίες.


 

Τετάρτη 13 Απρίλιου
στις 18:30
στην πλατεία Παραμάνας


Χορηγός επικοινωνίας: