Τι σας περιμένει στη συμβίωση με το κάθε ζώδιο: Η σκληρή αλήθεια που θα σας κάνει να χαμογελάσετε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τι σας περιμένει στη συμβίωση με το κάθε ζώδιο: Η σκληρή αλήθεια που θα σας κάνει να χαμογελάσετε



Κάθε ζώδιο έχει τις παραξενιές του. Και δυστυχώς αυτές δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες όταν συγκατοικείς με κάποιον και είσαι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Ποια είναι τα κουσούρια με τα οποία θα βρεθείτε αντιμέτωποι όταν πάτε να ζήσετε με τον κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού;

ΚΡΙΟΣ


Οι Κριοί θέλουν τα πράγματα γίνονται με τον δικό τους τρόπο. Και τους αρέσει να είναι επικεφαλής. Είναι λοιπόν κάπως σαν να μετακομίζετε με τον… Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Θα είναι πάντα πάνω στο άλογο τους και θα δείχνουν την κατεύθυνση την οποία πρέπει να πάρετε την εκάστοτε μέρα. Εννοείται ότι είναι πάντα ανοιχτοί σε ενστάσεις και προτροπές. Απλά δεν θα τις λάβουν τελικά ποτέ υπόψη τους. 

Θα μαζεύετε τις κάλτσες, τα εσώρουχα και τις πιτζάμες τους από το πάτωμα και άλλα πρωτότυπα μέρη. Έχουν πολλές αρετές, αλλά η τάξη δεν είναι μία από αυτές. Σας αρέσει να ζείτε στα άκρα; Να είστε πάντα έτοιμοι για καυτές στιγμές πάθους ανά πάσα στιγμή; Να είστε πάντα πρόθυμοι να ακολουθήσετε τις παρορμητικές τους αναζητήσεις και να καλύψετε την περιπετειώδη φύση τους όλο το 24ωρο; 

Η ζωή μαζί τους είναι σαν να μένεις με έναν ζωηρό έφηβο, φέρνει πολλή χαρά και ενθουσιασμό, αλλά μπορεί και να γίνει και εξουθενωτική εάν δεν διαθέτετε την απαραίτητη αντοχή.

ΤΑΥΡΟΣ


Είναι απελπιστικά σπιτόγατοι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, καθώς είναι δύσκολο να τους τραβήξεις από τον καναπέ και να ξεκολλήσεις το τηλεκοντρόλ από τα χέρια τους. Αν είστε εξωστρεφείς και θέλετε να βγαίνετε συχνά, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Εάν έχετε πολλούς φίλους, ίσως πρέπει να συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι θα επικοινωνείτε μαζί τους μόνο μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων. 

Στην αρχή θα ελπίζετε να πάει κάπου για να θα δοθεί η πολυπόθητη ευκαιρία να τους καλέσετε, αλλά μάταια… Εκεί διαρκώς! Δεν είναι ότι θέλει να σας αποκλείσει, απλά θα δυσκολευτείτε να τον πείσετε να σας ακολουθήσει, ή να είναι ψυχολογικά έτοιμος να χάσει τη βολή του για να έρθουν εκείνοι. Θα το κάνει πάντως μία φορά στο τόσο, εάν ξέρει ότι θα περάσει καλά. Θα ήταν επίσης καλό να τα καταφέρνετε στην κουζίνα το ίδιο καλά με τον Σωτήρη Κοντιζά, καθώς είναι λίγα τα πράγματα που συγκινούν τόσο βαθιά έναν Ταύρο όσο το σπιτικό καλομαγειρεμένο φαγητό.

Δεν είναι οπαδοί του junk food. Το σπιτικό είναι ταυτόχρονα υγιεινό και οικονομικό. Και μία που πιάσαμε το οικονομικό, είναι ένα θέμα που πρέπει να διασαφηνιστεί πολύ ξεκάθαρα μαζί τους και να οριστεί ένας μηνιαίος προϋπολογισμός. Η οικονομική ασφάλεια είναι ένα θέμα με το οποίο δεν τους αρέσει να παίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Απολαμβάνετε τη ρουτίνα και την ασφάλεια; Καλύτερα να το σκεφτείτε δύο φορές πριν μετακομίσετε με Διδύμους, διότι εκείνοι βαριούνται εύκολα και απολαμβάνουν την ποικιλία και την αλλαγή. Εάν πάλι είστε ανοιχτοί στο να ζείτε επικίνδυνα, εάν σας αρέσει να ψάχνετε νέο σπίτι πριν ακόμα ξεπακετάρετε όλα σας τα πράγματα, είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. 

Θα πρέπει να εκτιμάτε την πληροφόρηση και την επικοινωνία, διότι εκείνοι είναι πολύ ομιλητικοί και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι γυρίζοντας από τη δουλειά θα πρέπει να κουβεντιάζετε πολλές ώρες για ό,τι συνέβη, ενώ στο βάθος θα κουδουνίζουν τηλέφωνα, μηνύματα και θα παίζουν στη διαπασών τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και όλων των ειδών τα media. Ποιος θέλει να χαλαρώσει και να ηρεμήσει όταν μπορεί να είναι συνέχεια στην τσίτα; 

Για το καλό όλων θα πρέπει να έχετε κάποιες οργανωτικές ικανότητες όσον αφορά την οικιακή δομή, διότι οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για το συγκεκριμένο ταλέντο. Λέγεται για εκείνους ότι έχουν διπλή προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα έχουν πολλαπλές προσωπικότητες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένη στα του σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ίδια η μετακόμιση μπορεί να είναι άθλος, διότι οι Καρκίνοι δεν πετούν ποτέ τίποτε. Έχουν ένα σωρό πράγματα συνυφασμένα με τις αναμνήσεις τους, και άλλα τόσα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει, αλλά μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να τους φανούν χρήσιμα. Μαζί με τα πράγματά τους φέρνουν και τους συναισθηματικούς τους δεσμούς και έτσι μπορεί να αισθανθείτε ότι θα μένετε κάτω από την ίδια στέγη με την πεθερά, τα αδέρφια και τα τριτοξαδέρφια τους. 

Είναι πάντα τα παιδιά της μαμάς και δεν μπορούν να ανεξαρτητοποιηθούν εύκολα. Θέλουν το φαΐ όπως το μαγειρεύει εκείνη και να κατεβάζετε τα σκουπίδια κάθε βράδυ όπως το κάνει ο μπαμπάς. Σαν να μην έλειπαν όλοι αυτοί οι γονείς, θα σας φέρονται σαν να είναι η δική σας μητέρα. Θα σας φροντίσουν, θα σας κανακέψουν, αλλά και θα σας επιπλήττουν σαν να είστε 10χρονο.

Έχουν και αυτές τις μεταπτώσεις που θα πρέπει να ερμηνεύετε σαν τη Πυθία, διότι όταν είναι στις μαύρες τους δεν ξέρουν τι τους φταίει και δεν παίρνεις λέξη από το στόμα τους. Αν τους ρωτήσεις θυμώνουν και αν τους αγνοήσεις νευριάζουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι περνάει εκείνες τις ώρες από το μυαλό τους!


ΛΕΩΝ

Όταν θα μείνετε μαζί θα είναι σαν να έχετε στο πλευρό σας έναν βασιλιά ή μία βασίλισσα! Όμως πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας πριν κάνετε αυτό το βήμα: είναι πραγματικά όνειρο ζωής για εσάς να γίνετε μπάτλερ; Με την ελπίδα ότι δεν το παίρνετε τοις μετρητοίς και δεν το φέρετε βαρέως όταν ακολουθείτε εντολές, το γεγονός παραμένει ότι πρέπει να ζήσετε όπως εκείνοι ορίζουν. 

Μέχρι τώρα θα έχετε προφανώς αντιληφθεί ότι οι Λέοντες θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής σας. Εάν μείνετε μαζί τους κάτω από την ίδια στέγη, δεν θα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε που δεν τους περιλαμβάνει ή τους εξυπηρετεί, ο Θεός να φυλάει εάν τους αγνοήσετε έστω και για ένα τέταρτο. Οι Λέοντες είναι ένα πολύ γενναιόδωρο ζώδιο, οπότε πρέπει να εκτιμάται ανά πάσα στιγμή η προσφορά και η παρουσία τους και να είστε έτοιμοι να θέσετε τον εαυτό και τα μέσα σας στη διάθεσή τους. 

Πρέπει να αντέχετε και το φυσικό και το οικονομικό κόστος. Φυσικά, αν δεν είναι η κορυφαία προτεραιότητα σας, κάτι κάνετε εντελώς λάθος. Θέλουν να νιώθουν διαρκώς σαν να πρωταγωνιστούν σε ταινία, τους αρέσει να παίζουν τέτοιους ρόλους και να απολαμβάνουν την προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται να μείνετε με κάποιον που εκτιμά την τάξη και την καθαριότητα. Εάν είστε από εκείνους τους ατάσθαλους, που δεν δίνουν σημασία στην κατεύθυνση που θα τοποθετηθεί το χαρτί υγείας και αφήνετε τη γεμάτη μικρόβια τσάντα σας πάνω στον καναπέ, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Δεν είναι δύσκολοι στη συμβίωση, μάλιστα θα κάνουν την περισσότερη αν όχι όλη τη λάντζα. 

Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Αλλά για κάποιο λόγο συχνά τους κυριεύουν τα άγχη τους. Δεν βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Βλέπουν ότι δεν έχει πλυθεί καλά και ότι μπορούν να διακρίνουν τα σημάδια από το κραγιόν. Εάν δεν είναι τοποθετημένες σωστά οι παντόφλες τους, δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες που τους χαλούν τη ζαχαρένια, τους κάνουν να είναι επιρρεπείς στα παράπονα και τις επικρίσεις. 

Πολύ συχνά υπάρχει έντονη κρεβατομουρμούρα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Καλή τύχη σε όποιον προσπαθήσει να ανακαλύψει τι μπορεί να ηρεμήσει αυτόν τον εσωτερικό τους ψυχαναγκασμό για τελειότητα. Κανείς δεν έμαθε και κανείς ποτέ δεν θα μάθει.

ΖΥΓΟΣ

Θεωρείτε τον εαυτό σας έναν πολιτισμένο και εκλεπτυσμένο άνθρωπο; Μασάτε με το στόμα σας κλειστό και ρουφάτε τη σούπα σας χωρίς να ακούγεται τίποτα; Οι χυδαίοι ήχοι δεν είναι ανεκτοί σε αυτή τη συνύπαρξη. Εάν δεν μπορείτε να τους εξαλείψετε, η συμβίωση αυτή δεν θα είναι εύκολη. Οι Ζυγοί έχουν απόλυτη ανάγκη από ένα περιβάλλον γεμάτο αρμονία, χάρη και ομορφιά.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίρνετε ανόητες πρωτοβουλίες για μετακίνηση πραγμάτων και επίπλων. Εάν θελήσετε να φέρετε την καρέκλα του γραφείου σας στο σαλόνι για να δείτε μία ταινία, μπορεί να προκαλέσετε διπλωματικό επεισόδιο. Ίσως όχι τη στιγμή που θα έχετε κόσμο, αλλά αργότερα. Πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για το ότι θα έχετε συνέχεια κόσμο. Πολύ κόσμο. Οι Ζυγοί αναζητούν μονίμως δύο πράγματα. Καλή παρέα και ισορροπία. Δεν έχει σημασία αν τελικά θα τα αποκτήσουν ποτέ, σημασία έχει ότι είναι σε μόνιμη αναζήτηση. 

Πάντα τα διλήμματα τούς φέρνουν τρομερό πονοκέφαλο, γι’ αυτό φροντίστε να είστε αποφασιστικοί όταν θέλουν να επιλέξετε. Για παράδειγμα, αν σας βάλλουν να αποφασίσετε αν θα παραγγείλετε ιταλικό ή μεξικάνικο, μη δείξετε ότι διστάζετε ούτε για μία στιγμή μπροστά τους. Και αν θέλετε να φάτε σήμερα, μην τους πετάξετε ποτέ το μπαλάκι πίσω λέγοντας: «ό,τι θέλεις εσύ αγάπη μου, εμένα δεν με πειράζει…».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να διαχειριστείτε την ψυχική ένταση; Γιατί ακριβώς αυτό είναι που σας περιμένει, διότι ένας Σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πάθος, ένταση και ίντριγκα. Θα πλήξει μέχρι θανάτου εάν τα πράγματα είναι ήρεμα και ειρηνικά. Για αυτό θα σπείρει έριδες, θα προκαλέσει τσακωμούς ή ακόμα χειρότερα θα χειριστεί την κατάσταση έτσι ώστε να ξεκινήσετε εσείς τον καβγά. 

Θα ψάχνει κρυφά τα πράγματά σας για να δει τι του κρύβετε. Έχει τον τρόπο του να κάνει τη ζωή και τις σχέσεις περίπλοκες. Καθώς είναι μαγνητικός και γεμάτος μυστήριο, εκτιμάει πολύ τη μοναξιά. Είτε γιατί θέλει να δημιουργήσει μία ερωτική φωλιά είτε γιατί χρειάζεται την ησυχία του, μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερες κοινωνικότητες στον χώρο του σπιτιού.

 Ο ίδιος μπορεί να χάνεται στις ασχολίες του για πολλές ώρες. Σιγά-σιγά μπορεί να αισθανθείτε ότι σας απομονώνει από το κοινωνικό σας περιβάλλον, αλλά θα γίνεται τόσο σταδιακά που δεν θα ξέρετε πώς συνέβη… Δεν είναι περίεργο για έναν Σκορπιό να θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά. Τόσο βαθιά που μπορεί να σας οδηγήσουν κατευθείαν στα τρίσβαθα της κόλασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρώτα-πρώτα συγχαρητήρια αν καταφέρατε να πείσετε έναν Τοξότη να προσπεράσει τη φοβία της δέσμευσης που τον διακατέχει και δεχτείτε να συγκατοικήσετε. Θα είναι μία διαρκής μάχη, αλλά σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Θα είναι επίσης πολύ θετικό εάν σας αρέσει η φιλοσοφία, με έναν Τοξότη στο σπίτι σας.

Θα έχει κάτι πολύ όμορφο και βαθύ να μοιραστεί και θα εκφέρει πάντα μία γνώμη για όλα, εκτός ίσως από τα πρακτικά ζητήματα, τα οποία δεν τον απασχολούν ουδόλως. Είναι πάρα πολύ ευχάριστος στη συνύπαρξη, γιατί είναι πανέξυπνος, έχει πολύ μπρίο και χιούμορ, αλλά το νοικοκυριό επ’ ουδενί δεν είναι το φόρτε του. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αναλάβετε εσείς αυτό τον τομέα. 

Μαζί του θα νιώσετε και εσείς οπτιμιστές, διότι βλέπει πάντα μπροστά. Άσχετο αν πρόκειται για την επιστημονική πρόοδο ή για τα σχέδια για το επόμενο Σ/Κ, η αισιοδοξία του είναι μεταδοτική. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί και να πάθει φρίκη αν κάποια στιγμή ξεμείνει χωρίς να έχει με τι να ασχοληθεί. Το πρόβλημα είναι ότι πιθανότατα θα σας αφήσει να βγάλετε εσείς την άκρη με όλα αυτά που έχει βάλει στη μέση, αλλά ψιλοβαριέται να μαζέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κερδίζετε αρκετά χρήματα; Έχετε αντιληφθεί ότι πρέπει να συνεισφέρετε στους λογαριασμούς ισότιμα; Ή μήπως θεωρείτε ότι τα πράγματα θα είναι χαλαρά; Εάν έχετε αυτή την εντύπωση πλανάσθε πλάνην οικτράν. Οι Αιγόκεροι είναι πάρα πολύ αξιόπιστοι. Θα κάνουν τα πάντα για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 

Όμως περιμένουν την αντίστοιχη συμπεριφορά και από τους άλλους, είτε αυτή είναι οικονομική είτε είναι πρακτική. Ή θα προσφέρετε το μερίδιο που σας αναλογεί σε οικονομικά βάρη και εργασίες ή θα σας λούσουν με δυσαρέσκεια και ενοχές. Έπειτα είναι και το άλλο. 

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Αιγόκερως είναι εργασιομανής. Όταν θα φέρνει δουλειά στο σπίτι είστε διατεθειμένοι να κάνετε άκρα του τάφου σιωπή; Αυτοί οι άνθρωποι ζουν με το πρόγραμμα. Δεν θέλουν απρόβλεπτες επισκέψεις και τέτοιου είδους εκπλήξεις. Έχετε σκεφτεί με ποιο τρόπο δεν θα κακοκαρδίσετε εκείνους, ή τους αγαπημένους σας φίλους που πετάγονται ξαφνικά να σας δουν γιατί περνάνε από τη γειτονιά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν έχετε μία δομή και σας αρέσει να ακολουθείτε κανόνες μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε; Στους Υδροχόους αρέσει να ζουν επικίνδυνα και θέλουν η κάθε μέρα να είναι διαφορετική. Εάν περιμένετε να σας έχουν ως κορυφαία προτεραιότητα μάλλον θα διαψευσθείτε, διότι η δουλειά, τα χόμπι και οι φίλοι τους έχουν αυτό το προνόμιο και μάλιστα με διαφορετική σειρά κάθε φορά, ανάλογα με τα κέφια τους. 

Συχνά μπορεί να χάνονται για καμιά εβδομάδα ή και περισσότερο, όταν η καθημερινότητα τους κουράζει. Εάν εκτιμάτε το ελεύθερο πνεύμα τους, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Όταν όμως έχει βουλώσει ο νιπτήρας και εκείνοι βρίσκουν την ώρα να σας κάνουν διάλεξη για τα δεινά των καταπιεσμένων λαών, μπορεί κάπου και να εξοργιστείτε. Όπως και να ναι, πρέπει να πάρετε απόφαση ότι δεν είναι εκείνοι οι τύποι που τα πάνε περίφημα με κάποιες υποχρεώσεις, τουλάχιστον όσο θα θέλατε για μία καλή συγκατοίκηση.

Ζουν στο δικό τους σύμπαν και πραγματικά μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι έχουν πέσει από άλλο πλανήτη. Σίγουρα έχουν πολλές κοινωνικές ευαισθησίες. Όταν δεν τρώτε το φαγητό σας μπορεί να σας στραβοκοιτάξουν και να σας πουν με νόημα ότι υπάρχουν λαοί που πεινάνε. Αλλά συχνά φαίνεται να δυσκολεύονται με τις συναισθηματικές ευαισθησίες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν σκοπεύετε να μείνετε μαζί με Ιχθύες φροντίστε να μην αφήσετε την οικονομική διαχείριση σε εκείνους, τουλάχιστον εξαρχής μέχρι να αποδείξουν ότι μπορούν να τη χειριστούν. Καθώς είναι πονόψυχοι μπορεί να αφήσουν απλήρωτους τους λογαριασμούς για να συνδράμουν όποιον τους προσεγγίσει. Έχουν την τάση να δίνουν στους αναξιοπαθούντες συγγενείς τους, όπως ο Βέγγος στο «πάρε κόσμε». Τα πρακτικά ζητήματα προξενούν άγχος στους Ιχθύς και τους δυσκολεύουν αφάνταστα. Χρειάζονται βοήθεια όταν πρόκειται για κάποια πιο σύνθετα πράγματα, διότι το άγχος τούς παραλύει. 

Για να γλιτώσουν από αυτό τον πολύπλοκο κόσμο, προτιμούν να ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά. Εάν τους στείλετε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ καλύτερα να τους δώσετε γραπτή λίστα, γιατί αλλιώς μπορεί να φέρουν τα μισά. Μπορεί να τους ενθουσιάσουν τα σοκολατάκια καρδούλες που θα δουν στο ράφι, να περάσουν ένα μισάωρο διαλέγοντας τη σωστή γεύση και να ξεχάσουν να φέρουν τα μακαρόνια για το μεσημεριανό. 

Επιπλήξεις τύπου «ωραία τώρα θα φάμε τα σοκολατάκια με τον κιμά», δεν θα έχουν ευχάριστη κατάληξη…, θα πάρουν τα σοκολατάκια, θα κλειστούν στο δωμάτιο και θα τα τρώνε αργά, κάνοντας τα σούπα από τα δάκρυά τους. Γιατί τόση αχαριστία; Να σας γλυκάνουν ήθελαν. Μπορείτε απλά να τους πείτε: άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, πετάξου να φέρεις τώρα τα μακαρόνια. Είναι ευαίσθητοι και θέλουν τον τρόπο τους. Πείτε τους επ’ ευκαιρία να φέρουν και χαρτομάντηλα…

asibiliou.gr