Τέλος η Airbnb από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία: Αναστέλλει τις δραστηριότητές της η εταιρεία - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέλος η Airbnb από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία: Αναστέλλει τις δραστηριότητές της η εταιρείαΟι πελάτες δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν νέες κρατήσεις


Να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία αποφάσισε η εταιρεία βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων Airbnb όπως γνωστοποίησε τη Δευτέρα (3/5).

Οι πελάτες σε όλο τον κόσμο δεν θα είναι σε θέση να προχωρούν σε νέες κρατήσεις για διαμονή στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση. «Οι πελάτες που βρίσκονται στη Ρωσία ή τη Λευκορωσία δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν νέες κρατήσεις στην Airbnb» ανέφερε.


Η εταιρεία ανέφερε ότι οι κρατήσεις από τις 4 Απριλίου και ύστερα είχαν ακυρωθεί.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb Μπράιαν Τσέσκι είχαν ανακοινώσει την προγραμματισμένη αναστολή δραστηριοτήτων μέσω Twitter στις 4 Μαρτίου όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η εταιρεία είχε ήδη κάνει λόγο για τη δυσκολία να διεκπεραιώσει συναλλαγές που σχετίζονται με συγκεκριμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Ρωσία και τη Λευκορωσία λόγω των δυτικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν αφού η Μόσχα έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.


Newsbeast