«Άρπαξαν» 30.000 ευρώ από σπίτι στα Πεύκα – Πέταξαν πέτρες σε αυτόπτη μάρτυρα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Άρπαξαν» 30.000 ευρώ από σπίτι στα Πεύκα – Πέταξαν πέτρες σε αυτόπτη μάρτυρα


Ομάδα τεσσάρων ατόμων «μπούκαρε» σε οικία στα Πεύκα Θεσσαλονίκης και αφού άρπαξε 30.000 ευρώ, στη συνέχεια πέταξε πέτρες και τράκαρε το όχημα ενός αυτόπτη μάρτυρα που τους είδε.
 
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εξάρθρωση συμμορίας και συλλήψεις τεσσάρων μελών της, που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμη περίπτωση ληστείας και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι παραπάνω, περί τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή των Πεύκων διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ και κοσμήματα, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, προκειμένου να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα, έρριψαν προς το μέρος του πέτρες, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στο όχημά του προσκρούοντας σε αυτό.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε συμπληρωματικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε Καταστήματα Κράτησης, καθώς είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με ήδη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.