Τρίλοφος: Νέα αναμορφωμένη σχολική βιβλιοθήκη στο 2ο Δημοτικό σχολείο - Προϊόν αγάπης και εθελοντισμού. - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Νέα αναμορφωμένη σχολική βιβλιοθήκη στο 2ο Δημοτικό σχολείο - Προϊόν αγάπης και εθελοντισμού.


//Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου

Το Σάββατο 16/4/2022 μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αναμορφωμένης μας σχολικής βιβλιοθήκης, η οποία εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών.

 Αρχικά οι μικροί μας καλεσμένοι επισκέφθηκαν τον φιλόξενο και σύγχρονο περιβάλλον της βιβλιοθήκης μας, όπου ανοίγεται για τους μαθητές μια νέα πύλη πρόσβασης στη γνώση, στην πληροφορία και την ψυχαγωγία, μια μονάδα πληροφόρησης και πνευματικής παραγωγής, ένας χώρος αλληλεπίδρασης και συνεργασίας εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.
 
Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμονών ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Ζουλφάκο, μέλος του σύλλογου γονέων όπου του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη και πολύχρονη συμβολή του στην σχολική κοινότητα και για την μεγάλη του χορηγία της βιβλιοθήκης, τους γονείς και φίλους του σχολείου που συνέβαλλαν με προθυμία στην Χριστουγέννιατικη λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε ο σύλλογος για να αγοραστούν ποιοτικά βιβλία , και τους χορηγούς μας για την προφορά σε βιβλία:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS, Eκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ, Ακυβέρνητες Πολιτείες Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο-Καφέ, Εκδόσεις Παρισιάνου - Parisianou Publications, Μαλλιάρης Παιδεία - Malliaris Paedia΄, @Ιανός Καλαμαριά, Χρυσές σελίδες στο Ρύσιο, Ellinoekdotiki Publishing - Ελληνοεκδοτική Εκδόσεις, Η Μικρή Παραμυθού, Cool Kids, Elenas patisserie για την χορηγία της σε 100 μπισκοτοκεράσματα με ζαχαρόπαστα , τον εικαστικό Νάσο Καράμπελα για την ζωγραφιά της πόρτας. Lazaridis Digital Printing Services για την αυτοκόλλητη εκτύπωση της πόρτας.

Και τον Thodoris Langalis photography για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Καταφέραμε για αρχή να προμηθευτούμε έναν ικανοποιητικό αριθμό ολοκαίνουργιων και ποιοτικών βιβλίων.






 Το Δ.Σ του συλλόγου θα βρίσκεται με όλες του τις δυνάμεις, δίπλα στους μαθητές για την επικουρική προαγωγή της μόρφωσης, της ασφάλειας, της άθλησης και της υγείας. 

Λειτουργεί μόνο με αγάπη και εθελοντική συμμετοχή.