Φως στο Τούνελ: Η πρώτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πριν 27 χρόνια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φως στο Τούνελ: Η πρώτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πριν 27 χρόνια



Πριν 27 χρόνια η Αγγελική Νικολούλη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Φως στο Τούνελ, στην παρθενική της εκπομπή, μέσα από ένα στούντιο που θύμιζε περισσότερο σπίτι.
Η πρώτη υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, που «φώτισε» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, ήταν μια οικογένεια στην Καισαριανή που έψαχνε το παιδί της, ένα από τα δίδυμα κοριτσάκι του, που είχε εξαφανιστεί πριν 20 χρόνια.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό χειμώνα. Φως στο Τούνελ, λοιπόν, ο τίτλος της νέας εκπομπής που απόψε κάνει την παρθενική της εμφάνιση. Πριν μπούμε στο Τούνελ της αναζήτησης θα μου επιτρέψετε σαν οικοδέσποινα που είμαι, να σας καλωσορίσω και να σας ξεναγήσω σε αυτόν εδώ τον χώρο» ήταν οι πρώτες κουβέντες της Αγγελικής Νικολούλη.

«Αυτός ο χώρος λέγεται στούντιο, πλατό για τους τεχνικούς και τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Για εμένα είναι σπίτι. Ένα ζεστό φιλόξενο σπίτι, στο οποίο θα βρισκόμαστε κάθε Τρίτη βράδυ μαζί για να πούμε μια ζεστή κουβέντα και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε καόοια προβλήματα συνανθρώπων μας» είπε.

«Δεν είναι όμορφος χώρος; Ο καναπές, τα λουλούδια, το γραφείο, όλα θυμίζουν ένα σπίτι. Όπως μπαίνουμε εμείς στο δικό σας, έτσι θα μπαίνετε κι εσείς στο δικό μας. Το μοναδικό στοιχείο που θυμίζει στούντιο είναι η γιγαντιαία οθόνη. Βασικό στοιχείο της εκπομπής θα είναι η αναζήτηση» ανέφερε.

Από την πρώτη κιόλας εκπομπή οι τηλεθεατές έσπευσαν να βοηθήσουν με τις μαρτυρίες τους την έρευνα της δημοσιογράφου.