Η Νέα Ραιδεστός τιμά τον Αγιο Αθανάσιο. Την Κυριακή 1 Μαϊου στις 6μμ η περιφορά της ιερής εικόνας - Φωτο από τον προηγούμενο εορτασμό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η Νέα Ραιδεστός τιμά τον Αγιο Αθανάσιο. Την Κυριακή 1 Μαϊου στις 6μμ η περιφορά της ιερής εικόνας - Φωτο από τον προηγούμενο εορτασμό


Η Νέα Ραιδεστός τιμά τον Αγιο Αθανάσιο την ερχόμενη Κυριακή (Πρωτομαγιά) και Δευτέρα 2/5/2022 
Μετά από δύο έτη περιορισμών λόγω της πανδημίας, η Νέα Ραιδεστός φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται πλήθος κόσμου από όλους τα μέρη προκειμένου να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου, να συμμετέχουν στη περιφορά της και να απολαύσουν το πανηγυρικό κλίμα.

Ο χώρος της πλατείας γεμίζει από μικρούς και μεγάλους, κούνιες και μικροπωλητές παίρνουν τις θέσεις τους και η χαρά των ημερών μετά την Ανάσταση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Η πρόσκληση:
Ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Ραιδεστού Παναγιώτης Κατρανιάς, το Τοπικό Συμβούλιο και η εκκλησιαστική επιτροπή σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του Πολιούχου του χωριού μας Αγίου Αθανασίου την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Μάϊου 2022.

Συγκεκριμένα την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18:00μμ θα γίνει περιφορά της Ιερής εικόνας Αγίου Αθανασίου. Θα ακολουθήσει εσπερινός.

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Φωτορεπορτάζ εορτασμού του Αγίου Αθανασίου στη Νέα Ραιδεστό