Κοινότητα Περιστεράς : Ενημέρωση σχετικά με την βλάβη ηλεκτροδότησης και για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στις ηλεκτρικές συσκευές - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινότητα Περιστεράς : Ενημέρωση σχετικά με την βλάβη ηλεκτροδότησης και για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στις ηλεκτρικές συσκευές



//Ανακοίνωση- ενημέρωση Κοινότητας Περιστεράς
Σχετικά με τη βλάβη ηλεκτροδότησης, σας ενημερώνω ότι πριν λίγο ενημερώθηκα επίσημα από το γραφείο διεύθυνσης ΔΕΔΔΗΕ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Χθες το βράδυ για πολλή ώρα το συνεργείο προσπαθούσε να επαναφέρει το ρεύμα. Ήρθε για ένα δυο λεπτά περίπου και ξανά έπεσε γύρω στις 23.00.

Θα ξεκινήσουν τώρα περπατώντας όλο το δίκτυο που έχει πρόβλημα, προκειμένου να βρουν τη βλάβη αρχικά, διότι όπως είπανε δεν είναι σε εμφανές σημείο και για αυτό δεν μπορούσανε να την κάνουν μέσα στη νύχτα γιατί δεν την είχαν βρει.

Μου υποσχέθηκε βέβαια ότι σήμερα θα βρεθεί, θα επισκευαστεί και θα είναι και μόνιμη η αποκατάσταση.

Σε ότι αφορά το σχολείο από χθες το βράδυ ακόμη, είμαι σε επικοινωνία με τη διευθύντρια. Επειδή δεν έχει ρεύμα έστειλε έγγραφο να κλείσει το σχολείο. 

Πριν λίγο επικοινώνησε μαζί μου ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Αποστόλου και με ενημέρωσε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και όσα από τα παιδιά έχουν ρεύμα στα σπίτια τους θα κάνουν τηλεκπαίδευση.

Σε ότι αφορά τις  συσκευές που έχουν υποστεί βλάβες από όλες αυτές τις διακοπές ηλεκτροδότησης, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ εντός 20 ημερών, προκειμένου να λάβετε αποζημίωση. 

Παρακάτω είναι ο σύνδεσμος πάνω στον οποίο μπορείτε να πατήσετε, όπου υπάρχουν και οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης.

Σε ότι αφορά το θέμα της ταλαιπωρίας, που με ρωτάτε πολλοί, θα δούμε πώς θα κινηθούμε, είμαι ήδη σε συζητήσεις και θα σας ενημερώσω όταν έχω κάτι νεότερο.


Για το κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής