Περιβαλλοντική αναμόρφωση και κοπή βασιλόπιτας περιλάμβανε το Σαββατοκύριακο για τους "Πολίτες Τριλόφου εν Δράσει" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιβαλλοντική αναμόρφωση και κοπή βασιλόπιτας περιλάμβανε το Σαββατοκύριακο για τους "Πολίτες Τριλόφου εν Δράσει" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο

 
//Ανακοίνωση των "
Πολιτών Τριλόφου εν δράσει".

H περιβαλλοντική αναμόρφωση σε διάφορα σημεία του τόπου μας, τόσο από όλα τα μέλη της ομάδας μας, όσο και από πολλούς κατοίκους του χωριού μας θεωρείται απαραίτητη, για αυτό έχουμε προβεί σε ανάλογες δράσεις στο παρελθόν και έχουμε προγραμματίσει και άλλες για το μέλλον.

Εξίσου όμως αναγκαία είναι και η συντήρηση όλων αυτών των σημείων που έχουμε πραγματοποιήσει αισθητικές παρεμβάσεις.

Βρεθήκαμε λοιπόν το Σάββατο στον Προφήτη Ηλία. 

Καθαρίσαμε, ξεχορταριάσαμε, βάψαμε παγκάκια και αφήνουμε ένα χώρο όμορφο στους συμπολίτες μας, με την ελπίδα να τον να τον χαρούν και να τον σεβαστούν.





Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2022 από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Τριλόφου.


Μπορείς ο καιρός να μην ήταν "σύμμαχος" μας, ωστόσο το ηθικό ακμαίο και η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2022 κόπηκε με χαρά, κέφι και υβριδικό σύστημα αυτήν τη φορά.

Διαδικτυακά και εκ του σύνεγγυς, μέλη από όλα τα τμήματα ανταλλάξαμε ευχές για υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και ειρήνη!!!

Φέτος ο τυχερός ήταν οι "Πολίτες Τριλόφου εν Δράσει".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ "ΑΡΤΟΧΩΡΑ" και τους αδελφούς Χρήστο και Βασίλη Πατσάλα για την ευγενική προσφορά της υπέροχης Βασιλόπιτας!!