Οι Ουκρανοί απελευθερώνουν τους Ρώσους αιχμαλώτους, αρκεί να πάνε οι μητέρες να τους παραλάβουν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι Ουκρανοί απελευθερώνουν τους Ρώσους αιχμαλώτους, αρκεί να πάνε οι μητέρες να τους παραλάβουνΜε ανακοίνωσή τους οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν τον τρόπο με τον οποίο οι μητέρες στην Ρωσία, μπορούν να παραλάβουν τους γιους τους που έχουν αιχμαλωτιστεί.


Από την πρώτη ημέρα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, τα στρατεύματα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι δίνουν στην δημοσιότητα διάφορα videos και εικόνες, με άνδρες του Βλάντιμιρ Πούτιν που έχουν αιχμαλωτιστεί.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τους έδειχναν να τηλεφωνούν στο σπίτι τους και να λένε στον άνθρωπο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής, πως εξαπατήθηκαν και πως τελικά δεν πήγαιναν για στρατιωτική άσκηση, αλλά για κανονικό πόλεμο.

Πλέον όμως οι Ουκρανοί το πάνε ένα βήμα... παραπέρα. Με ανακοίνωσή τους, το μεσημέρι της Τετάρτης, γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να απελευθερώσουν τους Ρώσους κρατούμενους, υπό έναν όρο. Να τους παραλάβουν οι μητέρες τους.
Σας ζητάμε να κοινοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες σε χιλιάδες άτυχες Ρωσίδες μητέρες που οι γιοι τους αιχμαλωτίστηκαν Ουκρανία. Αποφασίστηκε να δοθούν στις μητέρες τους, αν έρθουν στην Ουκρανία για αυτούς 
αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και στη συνέχεια γνωστοποιούσε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες.

protothema.gr