Ξεπουλάει το… εμπόλεμο μπλουζάκι του Ζελένσκι στα ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεπουλάει το… εμπόλεμο μπλουζάκι του Ζελένσκι στα ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα!Εδώ ο κόσμος χάνεται και στα online καταστήματα οι αγοραστές ψάχνουν απεγνωσμένα για το απόλυτο ρούχο-fashion statement της εποχής: το λαδί t-shirt που φορά ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όταν βγαίνει στο «γυαλί»!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο εμβληματικό, πλέον, μπλουζάκι που φέρει το σύμβολο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, το οποίο φορά ο πρόεδρος της Ουκρανίας στην πλειοψηφία των βίντεο που δημοσιεύει στα social media, μέσω των οποίων ζητά την υποστήριξη της Δύσης και όχι μόνο στο δράμα που βιώνει ο λαός της χώρας του από την ημέρα που ξεκίνησε η ρωσική εισβολή. Το εν λόγω ρούχο, λοιπόν, πωλείται αυτή τη στιγμή σε διάφορες διαδικτυακές αγορές, όπως το Amazon, το eBay και το Etsy.

«Support Ukraine President Zelensky Saying Ukrainian Symbol T-Shirt», αναφέρει μια καταχώριση στο Amazon, ενώ στο Etsy υπάρχει καταχώριση όπου αναφέρει «The Zelenskyy Tee – Men’s Cotton Crew Tee | Ukrainian President Zelensky Tee | As Seen On TV | Help Ukraine | Stand With Ukraine», με τις εν λόγω καταχωρήσεις να τονίζουν πως μέρος των κερδών από τις πωλήσεις των t-shirts θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ουκρανίας.

Ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος εξήγησε ότι ο αδελφός του ήταν εκείνος που τον παρακίνησε να αρχίσει να πουλάει το συγκεκριμένο μπλουζάκι, ενημερώνοντας τον ότι είδε στις ειδήσεις τον Ζελένσκι να το φορά μιλώντας μπροστά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ. Και, από τότε που το καταχώρησε στο Etsy, οι παραγγελίες χτύπησαν… ταβάνι!

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια