Φωτιά τώρα στη Νέα Ραιδεστό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φωτιά τώρα στη Νέα Ραιδεστό

 


Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Κυριακής 13/3 βόρεια της Νέας Ραιδεστού στο λόφο που οδηγεί σε μονοκατοικίες (από τον χωματόδρομο προς τα μελίσσια).
Η φωτιά που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καίει θάμνους χαμηλής βλάστησης και ίσως... καναπέδες(!) παρατημένους μαζί με άλλα σκουπίδια και μπάζα ανάμεσα στη βλάστηση.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή σχετικά σύντομα από περαστικούς που κάλεσαν τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και άντρες της Πυροσβεστικής. Σημειώνεται ότι σε απόσταση λιγότερη των 200 μέτρων αρχίζουν οι αυλές σπιτιών και ο κίνδυνος μετάδοσης της φωτιάς ήταν υπαρκτός.

Σύμφωνα με σημερινές καταγγελίες περίοικων στη THERMISnews.gr στη περιοχή που εκδηλώθηκε η φωτιά, εδώ και καιρό ανεύθυνοι απέρριπταν μπάζα, παλιά έπιπλα ακόμη και σαλόνια, ενώ άλλοι συνήθιζαν (κυρίως τις Κυριακές) να χρησιμοποιούν τους καναπέδες και να ψήνουν απολαμβάνοντας τη φύση αναπαυτικά...

Στη παρακάτω φωτο που εξασφάλισε η THERMISnews.gr και που είναι πολύ κοντά στο σημείο της φωτιάς απεικονίζονται μερικοί από τους καναπέδες λίγες ημέρες πριν....