Λαχειοφόρος αγορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών που χρειάζονται βοήθεια - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λαχειοφόρος αγορά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριλόφου με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών που χρειάζονται βοήθεια



//Ανακοίνωση από τους Πολίτες Τριλόφου εν δράσει
Αγαπητοί συμπολίτες μας,
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αθόρυβα, με αγάπη και διάθεση αλληλεγγύης προσφέρατε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας την ηλικιωμένη συμπολίτισά μας, η οποία στην πρόσφατη πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό μας έχασε σε λίγες στιγμές το κύριο μέσο επιβίωσής της που ήταν η κατοικία της.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτέλεσε για εμάς ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης και μια πρώτη προσπάθεια ανακούφισης του πόνου που έχει προκληθεί.
 
Το πρώτο βήμα έγινε και παρα πολύ σύντομα θα ακολουθήσει το δεύτερο.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου θα ανακοινώσει τον χρόνο και τους όρους διεξαγωγής ΛΑΧΕΊΟ ΦΌΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ, με αναλυτικό πίνακα από πολύ πλούσια δώρα, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση των ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ του ΣΚΟΠΩΝ, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η βελτίωση των γενικότερων όρων ζωής των μελών του Συλλόγου και εν γένει όλων των Τριλοφιωτών.

Στις μέρες μας, με φόντο μάλιστα τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη γειτονιά μας, η ανάγκη συμπαράστασης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο μας ανακύπτει επιτακτικώτερη από ποτέ.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να στηρίξετε την ευγενή αυτή προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου.