Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης για την απώλεια του Δημήτρη Μπότσαρη, Εκλεγμένου συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Καρδίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης για την απώλεια του Δημήτρη Μπότσαρη, Εκλεγμένου συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Καρδίας



// Ανακοίνωση 

Με λύπη πληροφορηθήκαμε και συγκλονισμένοι σας κοινοποιούμε ότι έφυγε χθες -25η Μαρτίου- για το μεγάλο ταξίδι του ο Δημήτρης Μπότσαρης!

Ο Δημήτρης υπήρξε δραστήριο μέλος της Παρέμβασης Πολιτών με την οποία ήταν εκλεγμένος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Καρδίας κατά την περίοδο 2014-2019.

Αύριο, Κυριακή 27 Μαρτίου στις 04.00 το απόγευμα θα τον αποχαιρετήσουμε στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Μίκρας, Δήμου Θέρμης.

Ο Δημήτρης, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Johannes Gutenberg του Mainz της Γερμανίας, ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ. 

Υπηρέτησε τον τόπο του, την Καρδία Δήμου Θέρμης όπου κατοικούσε, ως σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας από το 2010 ως χθες. Ως απόγονος της οικογένειας του γνωστού οπλαρχηγού της επανάστασης του 1821 Μάρκου Μπότσαρη προήδρευε του Συλλόγου των απανταχού Σουλιωτών.

Υπήρξε πατριώτης αγωνιστής, έντιμος και αλτρουιστής, με αξίες και ιδανικά, με αγάπη για την πατρίδα και ιδιαίτερα για το Σούλι!

Στην οικογένειά του εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια!