Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε με… κινητό στις φυλακές – Ο έλεγχος που τον «έκαψε» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε με… κινητό στις φυλακές – Ο έλεγχος που τον «έκαψε»Σε πειθαρχικό παράπτωμα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, υπέπεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έναν μήνα πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου, στη Ζ1 πτέρυγα, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό των φυλακών.

Η συσκευή αμέσως κατασχέθηκε, ενώ ο Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για εξηγήσεις από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα πως, όταν ο 34χρονος πιλότος ρωτήθηκε πού βρήκε το κινητό τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.

Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το είχε στην κατοχή του. Δεν θα μπορούσε να προσποιηθεί, όπως τότε που έλεγε στις αστυνομικές Αρχές και στους δημοσιογράφους ότι διαρρήκτες σκότωσαν τη 19χρονη σύζυγό του.

Η ποινή του

Και αυτό διότι η συσκευή εντοπίστηκε στο κρεβάτι του. Οταν αντιλήφθηκε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, φέρεται να τοποθέτησε το κινητό κάτω από το μαξιλάρι του, καθώς δεν είχε χρόνο να το κρύψει σε άλλο, πιο ασφαλές σημείο.

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών επέβαλε στον Μπ. Αναγνωστόπουλο ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών για την κατοχή κινητού τηλεφώνου.

Ο 34χρονος μέχρι τότε έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

in.gr