Στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σύλλογος Σερραίων κατοίκων Δ.Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σύλλογος Σερραίων κατοίκων Δ.Θέρμης


//Ανακοίνωση του Συλλόγου Σερραίων Κατοίκων Δ.Θέρμης 


Σερραίες, Σερραίοι και φίλοι του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης.
Λόγω της Πολιτιστικής απραξίας που έχουμε υποστεί εδώ και πολύ μεγάλη χρονική περίοδο, ο Σύλλογος αποφάσισε να πραγματοποιεί διάφορες δράσεις (πολιτιστικού περιεχομένου, κυρίως για τα παιδιά μας), για να κρατάμε άσβεστη την αγάπη μας για τον Πολιτισμό.


Μία από αυτές ήταν και η επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Φεβ. Ομάδα παιδιών του Παιδικού Χορευτικού, μαζί με τους γονείς τους και φίλους, ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε, σε μια εκπληκτική έκθεση, με 7.500 κειμήλια από τη νεότερη Ελληνική Ιστορία. 

Την έκθεση επιμελήθηκε και μας παρουσίασε , με ξενάγηση ο Σερραίος (Τζουμαγιά) και φίλος του Συλλόγου, Κος Νικόλτσιος Βασίλης. 

Ο ενθουσιασμός κι η ικανοποίηση από την ξενάγηση , ήταν διάχυτη σε όλους μας , μικρούς και μεγάλους. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους σας, να επισκεφτείτε στην Έκθεση στο Πολεμικό μουσείο της Θεσσαλονίκης (απέναντι από το παλιό 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο) .

Σας Ευχαριστούμε. Το ΔΣ Συλλόγου Σερραίων Θέρμης.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Μουσείο και την Έκθεση, στο κάτωθι link : https://warmuseum.gr/.../%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF.../