Τα ζώδια με την πιο "μεγάλη" καρδιά - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα ζώδια με την πιο "μεγάλη" καρδιά



Υπάρχουν κάποια άτομα που πραγματικά η καρδιά τους δεν «χωράει» στο στήθος τους. Είναι τόσο γενναιόδωρα και δοτικά που δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα. 

Μπορεί το μυαλό σου να πάει σίγουρα σε κάποια, όμως εμείς θα σου αναλύσουμε το Τop 4 των ζωδίων που πραγματικά έχουν μεγάλη καρδιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Καρκίνος είναι ένας άνθρωπος ευγενικός που πάντα προστατεύει τους ανθρώπους γύρω του. Και αυτό γιατί έτσι νιώθει ο ίδιος καλά. Μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται υπερπροστατευτικός και ότι «πνίγει» τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσα κάνει για εκείνους, πόσο τους φροντίζει και πόσο τους αγαπά. Είναι ευαίσθητος και άκρως συναισθηματικός και βάζει την δική του ευτυχία πάνω από τη δική του, αρκεί να τους βλέπει να χαμογελούν. Δίνει και δεν περιμένει ανταλλάγματα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί. Όποιος έχει συναναστραφεί με Κριούς το ξέρει. 
Είναι άνθρωπος που αγαπά με όλη του την καρδιά, είναι ειλικρινής και δοτικός. Επίσης δεν ανέχεται την αδικία. Είναι ιδιαίτερα προστατευτικός και αν δει ότι κάποιος αδικείται, δεν θα διστάσει να επέμβει και να υπερασπιστεί τον αδύναμο κι αυτόν που έχει δίκιο. 
Είναι ο άνθρωπος που δεν θα σιωπήσει και θα τα πει έξω από τα δόντια. Μπορείς να βασιστείς πάνω του. Ίσως κάποιες φορές φαίνεται εγωιστής, ωστόσο αυτό που θέλει, είναι να περνά αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΛΕΩΝ


Είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια. Δεν τσιγκουνεύεται ποτέ και βλέπει τα πράγματα πάντα με αισιοδοξία. Ακριβώς αυτό το στοιχείο του είναι που κάνει τους άλλους χαρούμενους και τους φτιάχνει τη μέρα. 
Ο Λέοντας σπάνια χάνει το χαμόγελό του και σκορπά μόνο θετικά vibes. Ειδικά για όσους αγαπά, μπορεί να δώσει και την ψυχή του. Θέλει να έχουν μόνο τα καλύτερα και για εκείνον η οικογένειά του και οι φιλίες του είναι ιερές. Θα προστατέψει όσους αγαπά με νύχια και με δόντια.

ΙΧΘΥΕΣ


Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα μπορούσε να αφιερώσει τον εαυτό τους στις φιλανθρωπίες και γενικότερα στην παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, αυτό είναι ο Ιχθύς. Είναι ένα άτομο που συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο σε όσους αγαπά, αλλά και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει. 
Το θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να δώσει, να παρηγορήσει, να βοηθήσει και να σώσει τον συνάνθρωπό του. Έχει υψηλά ιδανικά και η προσφορά είναι στο DNA του. Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται για την συμπόνοια του και την ενσυναίσθησή του.

astrology.gr