Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η περισυλλογή της χειροβομβίδας που βρέθηκε τυχαία στην 8η οδό σήμερα το πρωί 17/3 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η περισυλλογή της χειροβομβίδας που βρέθηκε τυχαία στην 8η οδό σήμερα το πρωί 17/3


Συναγερμός επικράτησε σήμερα το πρωί στο τμήμα Ασφαλείας της Θέρμης όταν πολίτης εντόπισε χειροβομβίδα σε ρέμα στην περιοχή των Ταγαράδων.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής πήγε νωρίς το πρωί στην 8η οδό, η οποία σε κάποιο σημείο της διέρχεται από ρέμα (ιρλανδική διάβαση), όπου την προηγούμενη ημέρα η σύζυγός του είχε χάσει την πινακίδα του αυτοκινήτου της. Αναζητώντας ο πολίτης την πινακίδα βρήκε μπροστά του μια χειροβομβίδα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν σε χρόνο ρεκόρ άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Θέρμης οι οποίοι ειδοποίησαν το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών, στελέχη του οποίου προσήλθαν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για χειροβομβίδα στρατιωτικού τύπου, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει πώς βρέθηκε στο ρέμα.


Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr αυτό που προξένησε την αναστάτωση ήταν το γεγονός ότι η χειροβομβίδα αφενός ήταν πολύ οξειδωμένη και αφετέρου η περόνη δε βρισκόταν στη θέση της.
 

Φωτογραφία αρχείου
thermisnews.gr και voria.gr