Τα 4 ζώδια που έχουν τον θυμό στο τσεπάκι τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα 4 ζώδια που έχουν τον θυμό στο τσεπάκι τους


Υπάρχουν 4 ζώδια που θυμώνουν πιο εύκολα από όλους.




Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σπίρτο αναμμένο, έτοιμοι να ρίξουν καβγά στο πι και φι. Παρεξηγούνται εύκολα και έχουν τον θυμό στο τσεπάκι τους. Σίγουρα θα γνωρίζεις κάποιον που ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πράγματι η συναναστροφή μαζί τους είναι πολλές φορές πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν 4 ζώδια που θυμώνουν πολύ εύκολα και καμιά φορά με το οτιδήποτε. Το βέβαιο είναι ότι όλοι μας θυμώνουμε, αλλά ο καθένας το εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι θυμώνουν πολύ εύκολα και εκφράζουν αμέσως την οργή τους και άλλοι συγκρατούν τα νεύρα τους και όταν έρθει η στιγμή να τα ξεσπάσουν τότε γίνεται χαμός.

Ας δούμε τα ζώδια που θυμώνουν πολύ εύκολα:

Ταύρος

Όταν λέμε Ταύρος εν υαλοπωλείο το εννοούμε. Αυτό το ζώδιο μπορεί να θυμώσει και να παρεξηγηθεί εύκολα. Οταν τον κυριεύσουν οι αρνητικές σκέψεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου χαριστεί. Θα σου πει ακριβώς πώς νιώθει και θα σου δώσει και επιχειρήματα για να μην χάσει το δίκιο του. Αυτό το ζώδιο θυμάται τα πάντα και έχει συνδυαστική σκέψη. Θυμώνει εύκολα με την αγένεια, την ασέβεια και τους κακούς τρόπους. Δεν μοιράζεται τα προσωπικά του αντικείμενα, δεν του αρέσει να τρως από το φαγητό του και δεν θέλει να του ανακατεύεις τα πράγματα. Καλό κουράγιο!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει να έχει το πάνω χέρι και αν θυμώσει τότε την έβαψες. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά του γιατι θεωρεί ότι έτσι είναι αδύναμος και ο άλλος μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει. Ο Σκορπιός σε έναν καυγά είναι αυτός που θα σπάσει πράγματα και γι αυτό καλύτερα να μείνεις μακριά του όταν θυμώσει.

Λέων

Αυτό το ζώδιο είναι τόσο περήφανο που σπάνια θα παραδεχτεί το λάθος του. Ο Λέοντας θα θυμώσει και θα στο δείξει με έντονο τρόπο αν τον υποτιμήσεις, τον υποβιβάσεις, τον προσβάλεις και δεν του φερθείς έτσι όπως του αξίζει. Δεν είναι το πιο ψύχραιμο ζώδιο και σίγουρα δεν θα πτοηθούν να νευριάσουν μπροστά σε κόσμο. Περισσότερο κοινό σημαίνει περισσότερος κόσμος που θα πάρει το μέρος του.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο θυμώνει και αρπάζεται εύκολα. Η αναλυτική του σκέψη, το άγχος και η τελειομανία του τον κάνουν να έχει πολλά ξεσπάσματα. Ο τρόπος σκέψης του είναι υπέρ αναλυτικός γεγονός που τον κάνει να αγχώνεται, να πιέζεται και να ξεσπά.

bovary.gr