Ενοχλημένος από τις επιλογές του Χ.Φάσσα πρώην υποψήφιος με τη παράταξή του. Τι δήλωσαν στη THERMISnews.gr - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ενοχλημένος από τις επιλογές του Χ.Φάσσα πρώην υποψήφιος με τη παράταξή του. Τι δήλωσαν στη THERMISnews.gr

 

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιλογή του  Χρήστου Φάσσα να επιλέξει τον Α.Καρακώττα ως μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ) εξέφρασε σε δηλώσεις που παραχώρησε στη THERMISnews.gr ο πρώην υποψήφιος με την παράταξη του κ.Φάσσα, Γεώργιος Θωμαϊδης

Μάλιστα, ο κ.Θωμαϊδης ήταν ιδιαίτερα επικριτικός και σε αναρτήσεις που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο σχολιάζοντας σχετική ανάρτηση του προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών.

Φανερά ενοχλημένος, δήλωσε ότι πρόκειται για «τραγική επιλογή» που εκτός από τις πολιτικές διαστάσεις δεν έχει τίποτε να προσφέρει στο Δήμο, αφού όπως είπε ο «κ.Καρακώττας θα ασχολείται μόνο με την προβολή του στα Βασιλικά»

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «για εμένα ο κ.Φασσας δεν υπάρχει πλέον. Αν ήθελε, είχε 29 επιλογές, αλλά αυτός επέλεξε να κάνει το χειρότερο που μπορούσε. Είμαστε, όχι απογοητευμένοι, αλλά εξοργισμένοι όσοι τον στηρίξαμε. Δεν τίθεται θέμα για «άνοιγμα στο Κέντρο», πρόκειται για μια «καθαρά λάθος επιλογή», δήλωσε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ.Φάσσα μας είπε ότι ο κ.Θωμαϊδης εξέφρασε τη προσωπική του και μόνο άποψη και ότι δεν επιθυμεί να έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί του. 
Οπως τόνισε, "οι επιλογές που κάνει ο καθένας κρίνονται σε βάθος χρόνου από την αποτελεσματικότητά τους", ενώ για την επιλογή του δήλωσε ότι θεωρεί την συνεργασία του με τον κ.Καρακώττα ελπιδοφόρα σε όλα τα επίπεδα.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών έχει δηλώσει ότι "Ως Ανεξάρτητος μη παραταξιακός Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών "κουμπώνω" με κάθε παράταξη για το κοινό καλό και το καλό του τόπου που εκπροσωπώ. Ως Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών και ως πολίτης του Δήμου Θέρμης μου δίνεται η δυνατότητα να έχω προσβασιμότητα  στο κέντρο λήψης αποφάσεων όσον αφορά το κεφάλαιο Πολιτισμός, Αθλητισμός και Περιβάλλον. Και όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πολιτισμός και η Ιστορία είναι έννοιες ταυτισμένες με την Ιστορική Κοινότητα Βασιλικών Δήμου Θέρμης".