Seven2Seven: Στηρίζει το έργο του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Seven2Seven: Στηρίζει το έργο του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης



Η ενέργεια που "έτρεξε" τον Ιανουάριο για τη χρηματοδότηση μέρους των αναγκών για τη θέρμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων
 
Για μια ακόμα φορά η Seven 2 Seven στέκεται δίπλα και στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό και δύσκολο έργο του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

Είναι το δεύτερο σε σειρά χωριό που δημιουργήθηκε και λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1997, αποτελείται από 10 σπίτια οικογενειών SOS που φιλοξενούν 50 παιδιά καθώς και διάφορες άλλες εγκαταστάσεις όπως: ξενώνας προστασίας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων, το σπίτι για τα εργαστήρια, κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας, κέντρο μαθησιακής και παιδαγωγικής υποστήριξης, στέγη νέων κ.λ.π.

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Seven2Seven για ολόκληρο το μήνα Ιανουάριο, με κάθε αγορά οποιοδήποτε ροφήματος η εταιρεία διέθεσε τα 10 λεπτά για τη χρηματοδότηση μέρους των αναγκών για τη θέρμανση των κτιριακών εγκαταστάσεων κατά τους χειμερινούς μήνες.



Τα παιδιά του χωριού κόσμισαν με τις ζωγραφιές τους και τις ευχές τους το ποτήρι της εταιρείας

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού την επιταγή παρέλαβε ο κ. Σωκράτης Ουζούνογλου μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος Βόρειας Ελλάδας από τον κ. Βασίλη Μπουρονίκο συνιδιοκτήτη της Seven2Seven ο οποίος και δήλωσε:
Aφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που προκύπτουν και υπηρετώντας ταυτόχρονα τις αρχές ενός βιώσιμου τρόπου ποιότητας ζωής για τα παιδιά, ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο το ανεκτίμητο έργο του οργανισμού και ευχόμαστε “Καλή Χρονιά” σε όλους με τα παιδικά χαμόγελα να μας χαρίζουν αισιοδοξία και ελπίδα στη νέα χρονιά.