Τέλειωσε η μάσκαρα: Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τέλειωσε η μάσκαρα: Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βουρτσάκι

 

Ακόμα και αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν το ελαφρύ μακιγιάζ, η μάσκαρα είναι από τα καλλυντικά που δεν λείπουν από το νεσεσέρ σου. Δίνει ένταση στο βλέμμα και μπορεί να κάνει τη διαφορά στο λουκ σου ακόμα και αν δεν βάλεις κανένα make up, ρουζ, σκιές ή άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Σε περίπτωση που τελειώσει η μάσκαρα αναπόφευκτα πρέπει να αγοράσεις καινούρια. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πετάξεις την παλιά ή τουλάχιστον όχι ολόκληρη μίας και όπως θα δεις παρακάτω μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι με πολλούς τρόπους.

'Εξι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι της μάσκαρα που έχει τελειώσει

Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσεις το βουρτσάκι πολυ καλά. Πλύνε το με νερό και κρεμοσάπουνο και σκούπισέ το σε χαρτί κουζίνας. Έπειτα είναι έτοιμο για χρήση. Δες τι μπορείςνα κάνεις με το βουρτσάκι της παλιάς μάσκαρα παρακάτω.

Για να χτενίσεις τα φρύδια σου

Με το βουρτσάκι μπορείς να χτενίσεις τις ατίθασες τρίχες των φρυδιών σου και να τους δώσεις ένα πιο περιοποιημένο σχήμα που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

Για να καλύψεις τη λευκή ρίζα

Χρησιμοποιήσεις λίγη σκιά ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου ή όση από την παλιά σου μάσκαρα έχει απομείνει σε περίπτωση που είσαι μελαχρινή και κάλυψε τις λευκές τρίχες της ρίζας.

Στο χτένισμά σου

Σίγουρα σου έχει τύχει να κάνεις μία αλογουρά ή έναν ψηλό κότσο και κάποιες τρίχες να πετάνε. Τι μπορείς να κάνεις; Βάλε λίγη λακ στο επίμαχο σημείο και χτένισέ το με ένα παλιό βουρτσάκι μάσκαρα.
Για να καθαρίσεις τα νύχια σου


Το βουρτσάκι της μάσκαρα έχει σκληρές τρίχες ιδανικές για να καθαρίσεις τα νύψια σου στο κάτω μέρος. Επίσης, μπορείς να απομακρύνεις τα πετσάκια χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι και κάποιο προϊόν που θα τα μαλακώσει.

Για να καθαρίσεις δύσκολα σημεία

Υπάρχουν διάφορα σημεία στο σπίτι που δεν μπορείς να καθαρίσεις μιας και δεν χωράει το χέρι σου. Το βουρτσάκι της παλιά μάσκαρα θα σε σώσει. Με αυτό μπορείς να καθαρίσεις γωνίες αλλά το σιφώνι του νιπτήρα ή του νεροχύτη.

Για να κάνεις απολέπιση χειλών

Τον χειμώνα τα χείλια σκάνε πολύ πιο εύκολα. Βάλε λίγο lip balm στην περιοχή και τρίψε απαλιά την περιοχή μέχρι να απομακρυνθούν τα πετσάκια