Συνεργασία ΕΠΣΜ- Α.Π.Θ. για τις "Κάρτες Υγείας" - Οι λεπτομέρειες για την έκδοση τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεργασία ΕΠΣΜ- Α.Π.Θ. για τις "Κάρτες Υγείας" - Οι λεπτομέρειες για την έκδοση τουςΣτο πλαίσιο τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το οποίο για την επάνοδο αθλητή στις αθλητικές δραστηριότητες μετά την καραντίνα από τον κορωνοϊό covid-19, χρειάζεται γνωμάτευση καρδιολόγου ότι ο αθλητής μπορεί να αθληθεί κανονικά και να εκδοθεί ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ από ειδικευμένο καρδιολόγο, η ΕΠΣ Μακεδονίας συνεργάζεται για 38η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Τομέα Ιατρικής και Άθλησης του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξετάζονται οι ποδοσφαιριστές για την έκδοση της ΝΕΑΣ Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στο εργαστήριο Αθλητιατρικής του Α.Π.Θ. (οδός Χαριλάου Θέρμης, γυάλινο κτήριο, 2ος όροφος, εντός των εγκαταστάσεων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης), κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη

Το κόστος ανά ποδοσφαιριστή είναι 15,00 € . Τα σωματεία στα οποία αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές ή οι ίδιοι αυτοπροσώπως που επιθυμούν να εξεταστούν για την έκδοση της «Κάρτας Υγείας Αθλητή», πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρώτα να επικοινωνούν με την Ε.Π.Σ.Μ. με email (info@epsm.gr ή kitsou@epsm.gr) ή τηλεφωνικά (2310284285, εσωτ. 0) με την κ. Ι. Κίτσου, προκειμένου να δώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο ποδοσφαιριστή, ημερομηνία νόσησης), έτσι ώστε να τους δοθούν οδηγίες για την επίσκεψή τους στο Α.Π.Θ..

Υπενθυμίζεται ότι οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να προσέρχονται απαραίτητα στο ιατρείο του Α.Π.Θ., τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού τους, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ και να παραδίδουν στους καρδιολόγους την «Κάρτα Υγείας Αθλητή» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ορθά συμπληρωμένα και με φωτογραφία κολλημένη (όχι συρραπτικό).