Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Η Χατζηαντωνίου Αργυρώ νέα Δημοτική Σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Μίκρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης: Η Χατζηαντωνίου Αργυρώ νέα Δημοτική Σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Μίκρας


//Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης - Ανακοίνωση

Νέα Δημοτική Σύμβουλος της Παρέμβασης από τη Δημοτική Ενότητα Μίκρας : η Χατζηαντωνίου Αργυρώ!

Ορκίστηκε χθες δημοτική σύμβουλος της «Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης» η Αργυρώ Χατζηαντωνίου στη θέση του παραιτηθέντος Απόστολου Πράτανου.

Η Αργυρώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, από το 1997 κατοικεί στον Τρίλοφο, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, φιλόλογος της Αγγλικής Γλώσσας, παντρεμένη με τον Ανδρέα Κηπουρό, έχουν μαζί δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και την Άννα.

Υπήρξε εκπαιδευτικός στο Λύκειο και το Γυμνάσιο Μίκρας και δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος.

Ο Απόστολος Πράτανος, δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με τη δημοτική παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης”, επικεφαλής της κατά το παρελθόν (διάστημα 2015 έως το 2019) και συνολικά 15,5 χρόνια δημοτικός σύμβουλος (8 Μίκρας και τα υπόλοιπα Θέρμης), αισθάνθηκε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22/12/2021, υπέβαλε την παραίτησή του. 

Ωστόσο θα βρίσκεται πάντα κοντά μας!
Τον Απόστολο Πράτανο τον γνωρίζει η κοινωνία μας καλά! Υπήρξε διαχρονικά έντιμος, δίκαιος, ηθικός, ευγενικός, καλλιεργημένος, μορφωμένος, εργατικός και επίμονα προοδευτικός. Άντεξε κι, από τη θέση της αντιπολίτευσης πάντα, υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση επί 35 έτη!

Άξιος!
Ευχόμαστε στην Αργυρώ τις αρετές του προκατόχου της θέσης και τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου!

Αργυρώ, καλή δύναμη!