Λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή του δήμου Θέρμης ζήτησε ο δήμαρχος από τη νέα περιφερειάρχη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή του δήμου Θέρμης ζήτησε ο δήμαρχος από τη νέα περιφερειάρχη



Λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή του δήμου Θέρμης ζητά ο δήμαρχος Θ. Παπαδόπουλος


Το ζήτημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ στην περιοχή του δήμου Θέρμης έθεσε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, σε επικοινωνία που είχε με τη νέα περιφερειάρχη ΕΛΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Ζωή Στεργιούλα. Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε στην νέα περιφερειάρχη ότι υπάρχουν πολλές περιοχές και οικισμοί στο δήμο Θέρμης οι οποίες αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα σχετικά με την παραλαβή της αλληλογραφίας τους, μεταξύ των οποίων και λογαριασμοί Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας οι οποίοι πολλές φορές φτάνουν στους παραλήπτες τους ενώ έχουν καταστεί εκπρόθεσμοι.

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί διεξοδικά σε δια ζώσης συνάντηση η οποία πρόκειται να γίνει τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο, ο δήμαρχος Θέρμης ζήτησε να υπάρξει αμέσως λύση στο οξυμένο πρόβλημα που παρατηρείται στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Βασιλικών. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε και έγινε δεκτό, να τοποθετηθεί άμεσα από τα ΕΛΤΑ συμβασιούχος υπάλληλος – διανομέας ο οποίος μάλιστα να προέρχεται από την περιοχή, ώστε να γνωρίζει πολύ καλά την δημοτική ενότητα Βασιλικών και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής για να γίνεται σωστά η διανομή.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης τονίζει ότι 
το θέμα αυτό μας απασχολεί ως διοίκηση εδώ και πάρα πολύ καιρό γι’ αυτό και έχουμε ήδη προβεί σε πολλές ενέργειες και πράξεις, ώστε να επιλύουμε όσο είναι δυνατόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας από την υπολειτουργία των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ στον δήμο μας, παρά το γεγονός ότι η αρμοδιότητα της διανομής και της προμήθειας και διαχείρισης ταχυδρομικών θυρίδων ανήκει, βάσει νομοθεσίας, αποκλειστικά στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 
Όλο το προηγούμενο διάστημα ο δήμος Θέρμης έχει θέσει το ζήτημα της υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ προς κάθε αρμόδιο και με κάθε τρόπο. Είτε με συναντήσεις με τα στελέχη των ΕΛΤΑ είτε με υποβολή υπομνημάτων, ακόμη και με τη μορφή νομικών ενεργειών (καταγγελίες προς την εποπτεύουσα αρχή των ΕΛΤΑ, αναφορές και εξώδικοι κ.ο.κ.). 
Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, επιδιώκοντας με κάθε μέσο και τρόπο να προσπαθούμε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες του δήμου μας