Γη της ελιάς: Έρχεται νέος χωρισμός - βόμβα! «Διαλύεται» το αγαπημένο ζευγάρι - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Γη της ελιάς: Έρχεται νέος χωρισμός - βόμβα! «Διαλύεται» το αγαπημένο ζευγάριΜετά τον χωρισμό του Στέφανου και της Μυρτάλης, ένας ακόμη χωρισμός έρχεται να ταράξει τα νερά στη Μάνη και τη Γη της ελιάς.

Αυτή η ρήξη αφορά σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, που δεν έχουμε δει ποτέ να μαλώνουν: την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο. Γιατί όμως θα φτάσουν σε αυτό το σημείο;

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος θα έχουν μία έντονη ρήξη. Ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να κάνει την κόρη του Λυκούργου να χάσει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του και να «ραγίσει» το γυαλί μεταξύ τους

Ο λόγος που οδηγεί την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο στον χωρισμό

Η Μυρτάλη μαζί με την Ισμήνη άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση με καλλυντικά και οι πρώτες παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα κορίτσια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σύντομα θα κάνουν και τα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος.

Ωστόσο, το χαμόγελο θα φύγει σύντομα από το πρόσωπο της Ισμήνης, αφού θα μάθει ότι πίσω από την πρώτη τους μεγάλη παραγγελία κρύβεται ο Κωνσταντίνος.

Ο συμβολαιογράφος, προκειμένου να ενθαρρύνει την Ισμήνη και χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία, κάνει μία μεγάλη παραγγελία, φέρνοντας τα πρώτα κέρδη στα κορίτσια. Οι προθέσεις του για πρώτη φορά είναι αγαθές. Αλλά δεν θα κερδίσει τίποτε από αυτό.

Η Ισμήνη το μαθαίνει και γίνεται έξαλλη μαζί του, αφού συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να του έχει καμία εμπιστοσύνη και ότι δε σέβεται την επιθυμία της να είναι ανεξάρτητη.

Ο χωρισμός, ωστόσο, δε θα είναι οριστικός

Το ζευγάρι θα καβγαδίσει έντονα, με την Ισμήνη να απομακρύνεται από τον Κωνταντίνο και οι δυο τους να οδηγούνται στον χωρισμό. Ωστόσο, οι δυο τους δε θα χωρίσουν οριστικά, αφού ο Κωνταντίνος δε θα σταματήσει να την προσεγγίζει και να προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει κοντά του.

 Το θέμα όμως είναι το τι θα γίνει στο μέλλον. Γιατί τώρα μπορεί να του θυμώνει για κάτι που δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά όταν μάθει ότι είναι ο αρχηγός ενός παράνομου κυκλώματος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια