Δράση για την οδική ασφάλεια και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων από τον Σύλλογος "Επί" Δήμου Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δράση για την οδική ασφάλεια και τη δημιουργία κυκλικών κόμβων από τον Σύλλογος "Επί" Δήμου Θέρμης//Ανακοίνωση Συλλόγου "ΕΠΙ - Κοινωνία Κατοίκων Επέκτασης Θέρμης"

Η οδική ασφάλεια είναι ζήτημα ζωής! Έχοντας αυτό ως γνώμονα και με στόχο την επίσπευση των έργων που απαιτούνται, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Θέρμης, ο Σύλλογος Επί προχώρησε σε μία συμβολική δράση, εχθές Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

Μέλη του Συλλόγου Επί συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Απ. Κουγιάμη με Αθ. Διάκου και σχημάτισαν με τα χέρια τους έναν κύκλο, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου.

 Οι δύο κυκλικοί κόμβοι, που εξαγγέλθηκαν από το Δήμο Θέρμης, αμέσως μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα πριν τρία χρόνια, στο σημείο της διαμαρτυρίας, δεν έχουν ακόμη κατασκευαστεί. 

Παρά την εύρεση κονδυλίων και την επικινδυνότητα του δρόμου οι εμπλεκόμενοι φορείς κωλυσιεργούν, θέτοντας σε διαρκώς αυξανόμενο κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής και τους διερχόμενους οδηγούς


Η περιοχή της επέκτασης Θέρμης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα οδικής ασφάλειας, την ίδια στιγμή που ο κυκλοφοριακός φόρτος αυξάνεται διαρκώς, παράλληλα με την αύξηση του πληθυσμού. Έλλειψη φωτισμού και διαγράμμισης, κακή ποιότητα οδοστρώματος, επικίνδυνες διαβάσεις πεζών και ελλιπής αστυνόμευση χαρακτηρίζει τους βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής, από όπου διέρχονται δεκάδες χιλιάδες οχήματα καθημερινά.

Ο Σύλλογος Επί και οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν, ενεργοποιούνται και απαιτούν υψηλό επίπεδο οδικής ασφάλειας στη γειτονιά τους, γιατί πρόκειται για ζήτημα ζωήςΔείτε ακόμη: