Βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη με αφορμή την επέτειο από τη Συμφωνία των Πρεσπών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη με αφορμή την επέτειο από τη Συμφωνία των Πρεσπών

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης ζητεί από τις αστυνομικές αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων
Βανδαλισμό από ακροδεξιούς στα γραφεία του στη Θέρμη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης.

«Η επίθεση έγινε νύχτα, κατά τον προσφιλή τρόπο των πάσης φύσεως συμμοριών, τα μέλη των οποίων δρουν κρυπτόμενα στο σκοτάδι», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι η επίθεση έγινε με αφορμή την επέτειο από τη υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έγινε στόχος ακροδεξιών. Αυτή τη φορά βανδάλισαν τα γραφεία της Ο.Μ. Θέρμης, με αφορμή την επέτειο από τη υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών. Η επίθεση έγινε νύχτα, κατά τον προσφιλή τρόπο των πάσης φύσεως συμμοριών, τα μέλη των οποίων δρουν κρυπτόμενα στο σκοτάδι.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να μας κάμψουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ένα κόμμα ζυμωμένο με τους αγώνες της Αριστερά και της Δημοκρατίας, θα συνεχίσει να παλεύει και να προασπίζει τα λαϊκά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες.

Η Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης και η Ο.Μ. Θέρμης μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής δε θα επιτρέψουμε κανενός είδους ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Παράλληλα ζητάμε από τις αστυνομικές αρχές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων.