Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης¨Η παράταξή μας παρούσα σε όλες τις Επιτροπές του Δήμου, έχει εκπροσώπηση, συνεχίζει να ασκεί κριτική..." - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης¨Η παράταξή μας παρούσα σε όλες τις Επιτροπές του Δήμου, έχει εκπροσώπηση, συνεχίζει να ασκεί κριτική..."


Παρέμβαση Πολιτών Δ.Θέρμης¨Η παράταξή μας παρούσα σε όλες τις Επιτροπές του Δήμου, έχει εκπροσώπηση, συνεχίζει να ασκεί κριτική, να αναδεικνύει προβλήματα, να διεκδικεί και να προτείνει."

Εκλέχτηκαν τα νέα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου από την Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης

Εκλέχτηκαν σήμερα τα νέα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμης και τα μέλη των Επιτροπών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μετά από μια δια ζώσης διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο, καθώς ολοκλήρωθηκε η πρώτη διετής θητεία.
Η διετία που αφήσαμε πίσω μας, μπορεί να μετρά πολλές αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αλλά λόγω πανδημίας όλες έχουν ληφθεί με αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας των τηλεδιασκέψεων .

 Του περιορισμένου λόγω τηλεδιασκέψεων διαλόγου και της περιορισμένης πρόσβασης και παρακολούθησης των δημοτών, καθώς τα Δημοτικά Συμβούλια δεν μεταδίδονται ζωντανά και φυσικά δεν πραγματοποιούνται δημόσια και ανοικτά για τους δημότες .

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς που έφεραν τις αποστάσεις ανάμεσα μας και την χαλάρωση του κοινωνικού ιστού, η δημοτική μας παράταξη παρούσα σε όλες τις Επιτροπές του Δήμου, στις οποίες ως μείζονα αντιπολίτευση έχει εκπροσώπηση, συνεχίζει να ασκεί κριτική, να αναδεικνύει προβλήματα, να διεκδικεί και να προτείνει.

Οι δημαιρεσίες συνέπεσαν με την έλευση του νέου έτους , όπου για τις ζωές των ανθρώπων που χάνουν τη μάχη καθημερινά, για το νέο ανεξέλεγκτο κύμα πανδημίας, για τις δύσκολες συνθήκες στα νοικοκυριά που έχει διαμορφώσει η αύξηση των ειδών και της ενέργειας, δεν αρκεί και δε λύνει τα προβλήματα η αισιοδοξία, αλλά χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση πρόνοιας και ένα Δήμο δίπλα στο δημότη, έτοιμο να αντισταθεί και να διεκδικήσει !




Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στους δημοτικούς μας συμβούλους που εξελέγησαν:

Η κ. Ευγενία Αγοραστούδη, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,

Η κ. Δήμητρα Χίνη, τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή,

Η κ. Ευγενία Αγοραστούδη, τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Καλή δύναμη και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν στις Επιτροπές καθώς και στη νέα Προέδρο του ΔΣ κ. Νανά Παπαδάκη και στο Γραμματέα του ΔΣ κ. Κωνσταντίνο Γραικό. 




Δείτε ακόμη:
Δ.Θέρμης: Το νέο προεδρείο του Δ.Σ. καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής