Τρουφάκια με κουραμπιέδες που περίσσεψαν από τις γιορτές
Μικρές μπουκιές απόλαυσης
Υλικά
- 20 κουραμπιέδες
- 25 γρ. κουβερτούρα
- 4 κ. γ. κακάο
- 2 1/2 κ. σ. μαργαρίνη
Εκτέλεση
Θρυμματίστε τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το κακάο και λιώστε τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Ρίξτε στη λιωμένη μαργαρίνη την κουβερτούρα και ανακατέψτε να λιώσει.
Περιχύστε το μείγμα στους θρυμματισμένους κουραμπιέδες και ανακατέψτε με τα χέρια ή ένα κουτάλι.
Αφήστε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο και πλάστε σε μικρές μπαλίτσες.