“Η διαχείριση θυμού στην οικογένεια” - Πρόσκληση στην διαδικτυακή ομιλία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

“Η διαχείριση θυμού στην οικογένεια” - Πρόσκληση στην διαδικτυακή ομιλία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην διαδικτυακή συνάντηση που οργανώνει με θέμα “Η διαχείριση θυμού στην οικογένεια” και ομιλήτρια την κ. Παναγιώτα Σαχαρίδου, ΜSc κοινωνική λειτουργό και σύμβουλο ψυχικής υγείας.



Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτήν την ενημέρωση - την πρώτη από μία σειρά ανάλογων διαδικτυακών συναντήσεων- θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε και να μάθουμε πράγματα γύρω από τον θυμό, ένα συναίσθημα τόσο γνώριμο και πολλές φορές συχνό σε όλους μας.

Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου μπορούν να τεθούν από μέρους μας προβληματισμοί και ερωτήματα πάνω στο θέμα.

Σας περιμένουμε λοιπόν, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στις 7.00 το απόγευμα να παρακολουθήσουμε παρέα αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους/ ες.

Για τη συμμετοχή σας πατήστε στο παρακάτω link και πληκτρολογήστε τον κωδικό 1111 όταν σας ζητηθεί:
https://zoom.us/j/93216755098