Το 1ο δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου επισκέφτηκε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το 1ο δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου επισκέφτηκε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς


Το 1ο δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες  ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς. 

Σε μία επίσκεψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, ο κ. Χαρδαλιάς έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου δημοτικού σχολείου Πλαγιαρίου. 

Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν ο κ. Χαρδαλιάς βοήθησε με ενέργειές του στην προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού για το σχολείο και κατά την επίσκεψή του στο σχολείο είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί στις τάξεις τους τα παιδιά και να συζητήσει μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν. 
Για την ιστορία να αναφερθεί ότι το φλουρί το κέρδισε η έκτη τάξη του σχολείου και ο υφυπουργός μoίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά της τάξης καθώς και στη δασκάλα τους.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την επίσκεψη ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε: 
Στο πλαίσιο της παρουσίας μου στην Μακεδονία μας, είχα την χαρά επίσης να συναντήσω τους εκπαιδευτικούς και τους μικρούς μας φίλους, τους μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Πλαγιαρίου, που ως υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σε συνεννόηση με τον υπουργό μας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στηρίξαμε με τεχνικό εξοπλισμό για την προαγωγή του εκπαιδευτικού τους έργου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία.




Αναστασια Γκολνα