Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τους Ταγαράδες το μεσημέρι της Δευτέρας 17/1 - Αυτοκίνητο του δήμου Θέρμης ένα εκ των εμπλεκομένων - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τους Ταγαράδες το μεσημέρι της Δευτέρας 17/1 - Αυτοκίνητο του δήμου Θέρμης ένα εκ των εμπλεκομένων

 


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 17/1 στη διασταύρωση της 12ης οδού με την επαρχιακή οδό Ν.Ρυσίου - Σουρωτής.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, περίπου στις 13:30, αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από Ταγαράδες προς την Αγ.Παρασκευή προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα. 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν η εκτροπή των δύο οχημάτων, το ένα εκ των οποίων (το πίσω) ανατράπηκε και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι αρκετά μέτρα από το σημείο πρόσκρουσης. Λιγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του 28χρονου οδηγού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr το όχημα που έστριβε ήταν του δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα όχημα από την Υπηρεσία "Βοήθεια στο Σπίτι". Πρόκειται για γυναίκα υπάλληλο που είχε τελειώσει την υπηρεσία της στο Ν.Ρύσιο. 

Αμεσα μετά το συμβάν βρέθηκαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης, του Α.Τ. Θέρμης, ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 28χρονο στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", καθώς και ο τ.Προεδρος ΝΠΔΔ Αργύρης Μωραιτης εκ μέρους του Δήμου.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τ.Τροχαίας Θέρμης.